GTST-blog: De ergernissen van Lydia stapelen zich maar op
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: De ergernissen van Lydia stapelen zich maar op

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Wat is dat toch met huishoudster Lydia. Zij is dolgelukkig nu ze in Henk een nieuwe liefde gevonden heeft. Maar is ze wel helemaal gelukkig én eerlijk? Nog altijd is er een indruk dat ze er een dubbele agenda op nahoudt. Ondertussen heeft Henk niets in de gaten. Al stoort hij zich wel vaker aan het gedrag van zijn vriendin. 

Het helpt ook niet echt als Henk Laura bij zijn plannen betrekt. Sinds de bekentenis van Laura is Lydia op haar hoeden bij haar. Ze wilde eigenlijk niets meer van Laura weten. Maar Henk wilde de relatie redden tussen de twee vrouwen. Hij wil het fijn hebben met allebei. Ergens is dat voor Laura ook niet eenvoudig. Echt geluk in de liefde heeft Laura niet gehad. 

Ze gaf toe gevoelens te hebben voor Henk. Hij wilde daar niets meer van horen. Hij was immers gelukkig met Lydia. Alhoewel er langzaam maar zeker kleine scheurtjes in de relatie lijken te ontstaan. Is er wellicht nog hoop voor Laura en Henk? Staat een mooie toekomst wellicht in de sterren? 

Alleen is er wel een klein probleem. Hoe ver zal Lydia gaan? Ze doet wel alsof het allemaal weer goed is. Toch is er nog altijd de concurrentie voelbaar. Wat gaat Lydia doen wanneer Henk toch naar zijn gevoel voor Laura luistert. Zal hij zo eenvoudig de relatie kunnen verbreken? Lydia heeft een dubbele agenda, maar met wie is de grote vraag. 

Is er na Judith weer een persoon om in de gaten te gaan houden? Is de familie Sanders wel helemaal veilig voor Lydia? In een ver verleden bleek een andere huishoudster, Malena, niet helemaal eerlijk te zijn. Zij was ingehuurd door niemand minder dan Martine Hafkamp. Nu is dat natuurlijk vrij ver gezocht allemaal. Maar wie weet is Lydia wel verre familie van Martine. 

Want een basis van vertrouwen heeft Lydia inmiddels wel gewekt. Dat is vaak al een goed begin. Maar wat gaat Lydia precies doen als Laura maar in de weg blijft zitten? Feit is dat Lydia zich groen en geel ergert aan Laura. Op zich fijne kleuren zo richting het Paasweekend. Maar of Laura daar zo blij van wordt. Krijgt Henk het allemaal wel op tijd in de gaten?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.