GTST-blog: Lydia laat het plan van Daan bijna mislukken
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Lydia laat het plan van Daan bijna mislukken

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Voor Lydia is de maat meer dan vol. Ze neemt per direct ontslag als huishoudster in de familie Sanders. Ze voelt veel te veel druk met het plan van Daan. Daan neemt Lydia mee in het plan om Ludo, Richard en Billy te pakken. Alleen heeft Lydia totaal geen idee wat er allemaal speelt. Het is tegen haar principes om dingen te doen waar ze niet achter kan staan. 

Voor Lydia heeft Ludo dingen gedaan die niet kunnen. Dat heeft weer te maken met de vermiste Leon. Ondertussen is Daan nog altijd druk bezig om zijn plan te laten slagen. Hij is inmiddels een stapje verder. Alleen heeft hij geen idee tegen wie hij het opneemt. Lydia is niet iemand om mee samen te werken. Zij is zo onzeker en kan zo maar mond voorbijpraten, met alle gevolgen van dien. 

Linda & Anton

Onder muziek van Gerard Joling denken Linda en Anton hardop over de toekomst. Een oud-collega van Anton zoekt vervanging op Bonaire. Hier weet Linda wel raadt mee. Zij ziet dat wel zitten, samen met Anton lekker weg te gaan. Is dit dan een teken dat Linda en Anton Meerdijk achter zich laten? Sinds hun kinderen allemaal vertrokken zijn, houdt niets hun tegen om het niet te doen. 

Maar wat heeft dat voor gevolgen voor de praktijk? Saskia heeft Anton eerlijk verteld wat is gebeurd tussen haar en Roman. Een shock voor Anton, zoiets kan niet gebeuren in zijn praktijk. Ondertussen is Roman nog altijd bezig met Saskia. Voor hem is er niets wat tussen hem en Saskia in staat. Alleen wil Saskia niets weten van hem. 

Lydia

Willem. De broer van Lydia. Het geheime wapen van Daan tegen Lydia. Ze nam ontslag, maar gaf de reden niet aan. Nu ze de naam van haar broer hoorde, kon ze geen kant meer op. Toch gebruikt ze haar broer als excuus. Ze hoopt dat het daarmee klaar is. Alleen Daan is niet iemand die zich zo makkelijk aan de kant laat zetten. Hoe ver zou Daan gaan?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.