Thuisopdracht LEGO Masters: Kijkers bouwen vrolijke paasdecoratie
Bron: Instagram

Thuisopdracht LEGO Masters: Kijkers bouwen vrolijke paasdecoratie

Geschreven door Ganpat Berrevoets Laatste update:

Elke week worden de kijkers van LEGO Masters uitgedaagd om mee te doen aan de thuisopdracht. Wij maken iedere dinsdag een selectie van de meest spectaculaire LEGO-bouwwerken. Deze week was de opdracht: bouw een originele paasdecoratie.

Justin en Abel zijn voortvarend aan het bouwen gegaan van hun paasdecoratie en dat is ontzettend goed geluk! Ze hebben er zelfs een lucht als achtergrond bij gemaakt. 

Less is more, hebben wij de Brickmaster horen zeggen dit seizoen. Natasja heeft dat ter harte genomen en gekozen voor twee minipaashaasfiguren op twee zwevende Paaseitjes. Sieht gut aus, zou Paasruben zeggen. 

Brunis is wel heel creatief bezig geweest! Het doet ons denken aan het ei van team ThoRo uit de eerste aflevering van LEGO Masters. Echt leuk bedacht! Het zou zo als Paasdecoratie in een LEGO City straat passen! 

Saskia is het geluk om een mooi, vrolijk, gekleurd LEGO Paasei te maken. Wij zijn heel benieuwd hoe de ei-meter van Brickmaster Jonathan het zou beoordelen. Het is duidelijk een ei en geen peer of ruit. Ik vind het erg succesvol gelukt! En dan het konijntje, hartstikke leuk!

Familie Vredeveldt laat heel trots een LEGO Paastak zien, die mooi op tafel of in de vensterbank gezet kan worden. Het kuikentje is wel heel creatief bedacht. Een perfecte Paas microbuild.

Bommensteijn geeft er wel een hele bijzondere Paasdraai aan! Het ei is uitgekomen… Nu weten we waar Pino vandaan komt en wanneer hij geboren is! 

Angela Dekkers past haar build helemaal aan, aan de Paasdecoratie thuis. De kleuren en de stijl komen precies overeen met Paastak die al op tafel staat!

Het winnende bouwwerk van deze keer is de Paasei schilderwerkplaats van Stefan! De boomstam met het ei kunnen ook echt draaien. De minifiguren hoeven alleen hun kwast in de verf onder het ei te dopen en tegen het ei aan te houden. Erg leuk en vrolijk detail zijn de vele konijntjes, die erbij zitten te kijken. Heel mooi gedaan, gefeliciteerd! 

Jouw bouwwerk hier volgende week terugzien? Tag @showbizznetwork in je Instagram-post! Of deel je eigen LEGO-creaties in onze Facebook-groep én praat mee over de uitzendingen!