Streaming Releases: Security, Fatherhood en De Bachelor
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Streaming Releases: Security, Fatherhood en De Bachelor

Geschreven door Liam Rensink

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Security

Een beveiligsexpert woont in een vredig en rustig dorpje waar weinig tot niets gebeurt.Op een dag schrikt het hele dorpje op na een aanval op een jonge vrouw. Deze beveiligingsexpert gaan proberen om het mysterie met de vrouw op te lossen en de dader of daders te vinden. Dit blijkt echter lastiger dan gedacht en hij komt in een web van leugens en geheimen terecht. Security is vanaf 16 juni te zien op Netflix. 

Fatherhood

Kevin Hart speelt in deze film Matt, een alleenstaande vader. Kort na de bevalling komt de vrouw van Matt te overlijden en staat hij is de opvoeding voor de baby alleen voor. Dit kersverse leven als vader gaat hem niet in koude kleren zitten en roept de nodige onzekerheden bij Matt op. In de film krijgen we alle twijfels, angst en verdriet te zien. Dit waargebeurde verhaal is vanaf 18 juni te zien op Netflix. 

De Bachelor

Eindelijk is het weer tijd voor de Bachelor! Dit seizoen gaat DJ Tony jr. op zoek naar de ware liefde.Twintig vrijgezelle vrouwen zijn naar Kroatië afgereisd om het hart van de 31-jarige bachelor te veroveren. Tijdens romantische dates en gezellige borrels heeft Tony de kans de vrouwen beter te leren kennen. Elke aflevering is er weer een rozenceremonie, waarbij hij een roos geeft aan de vrouwen die hij nog beter wil leren kennen. Het liefdesavontuur is vanaf 24 juni te volgen op Videoland.