GTST-blog: Alsnog een dreigende ondergang voor Ludo
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Alsnog een dreigende ondergang voor Ludo

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Het leven lacht Ludo weer flink toe. Langzaam maar zeker heeft hij zijn leven weer op de rit. Toch ontbreekt hem nog iets. Het bewuste veilinghuis waar van alles om te doen is. Het kwam, na de zijn verdwijning, in handen van Billy en Richard. Zij hebben er iets anders van gemaakt. Alleen wil Ludo het toch terug in zijn bezit. 

Voor Billy komt het wel goed uit. Zij wil namelijk ook een nieuw begin voor haar huwelijk. Na de misstap van Richard met zijn ex, Indra, wil Billy een frisse start. Daar komt het aanbod van Ludo precies op het juiste moment. Voor haar is het wel duidelijk dat het een goed idee. Richard denkt daar natuurlijk anders over. 

Hij denkt terug aan een aanbod van een ‘oude bekende’. Niemand minder dan Leon, Ludo’s rechterhand, deed Richard een voorstel. Voor geld, veel geld, zou Richard informatie over Ludo in handen krijgen. Vanwege de strijd is nu voorbij. Het is pas echt net begonnen. Wat Richard niet weet is dat Billy hem in de gaten hield. 

Zij zag hem smoezen met Leon. Of ze Leon ook herkende is niet helemaal duidelijk. Maar het was wel overduidelijk dat ze er van alles achter zocht. Het moet nu toch echt een keertje klaar zijn met die eeuwigdurende strijd. Alleen wil Richard nog altijd wraak nemen op Ludo. Of hem dat alsnog gaat lukken is ook niet helemaal duidelijk. 

Het lijkt er meer op alsof Ludo zijn geliefde veilinghuis terugkrijgt. Maar staat zijn terugkeer in het veilinghuis niet iets in de weg. Zal Leon echt vertrouwelijke informatie doorspelen? Dan is het maar zeer de vraag wat Ludo daartegen gaat doen. Ergens kan het ook een plan van Ludo zijn. Wie weet heeft hij Leon wel deze opdracht meegegeven. 

Want zeg nu zelf, waarom zou Leon nu ineens willen dansen met de vijand? Dat kan toch gewoon niet gaan gebeuren. Eindelijk is de rust weergekeerd. De strijd leek eindelijk voorbij. Gelukkig vielen er geen slachtoffers. Maar of dat zo blijft? Dat is nog maar zeer de vraag. Zeker met de naderende cliffhanger die er aan gaat komen. 

Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!