Streaming Releases: The Spy Who Dumped Me, Herrie in Huize Gerri en The Chair
Bron: Netflix

Streaming Releases: The Spy Who Dumped Me, Herrie in Huize Gerri en The Chair

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

The Spy Who Dumped Me

Wanneer Audrey wordt gedumpt door haar vriend zoekt ze haar steun bij haargeste vriendin Morgan. De twee vriendinnen worden opgeschrikt door het nieuws dat de ex-vriend van Audrey een spion was. Ze worden door hem meetrokken in een internationale samenzwering en krijgen een team van dodelijke huurmoordenaars achter zich aan. Om van de huurmoordenaars af te komen moeten de vriendinnen en de ex-vriend een avontuur door heel Europa af leggen om het te overleven. The Spy Who Dumped Me is vanaf 9 augustus te zien op Videoland. 

Herrie in Huize Gerri 

Frank Lammers keert terug als Gerri in deze door hem zelf geregisseerde film. In de film zien hoe Gerri en zijn zwangere Anneke tijdelijk op een bungalowpark wonen.Een oud-leerling van Gerri brengt hem op het idee om een realityprogramma te maken. Wanneer Gerri te kampen krijgt met Corona en zo in quarantaine moet, levert dit weinig spannende televisie op. Hierdoor besluit de regisseur Reggi om zich meer met de realityserie te bemoeien. Door de inbreng van Reggi en de bevalling die voor de deur staat komt  de relatie tussen Gerri en Anneke onder hoogspanning te staan. Herrie in Huize Gerri zie vanaf 13 augustus op Netflix. 

The Chair 

In deze komedieserie zien we Dr. Ji-Yoon Kim. Zij wordt het nieuwe hoofd van de afdeling Engels aan de universiteit van Pembroke. Door haar geslacht en haar huidskleur heeft zijn het niet gemakkelijk met deze functie en zal ze haar beste beentje voor moeten zetten om alle vooroordelen te weerleggen.