GTST-blog: Bizarre situatie na vondst van levenloze Leon
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Bizarre situatie na vondst van levenloze Leon

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Wat was het voor een week in Meerdijk. Nadat Ludo en Richard gedwongen moesten samenwerken, doen ze een schokkende ontdekking. Het lichaam van Leon valt uit de kast voor de ogen van Ludo, Richard én Janine. Het drietal is zichtbaar in shock. Maar voor Ludo staat het vast dat Richard hierachter moet zitten. 

Maar het verhaal zit toch even anders in elkaar. Niet Richard, maar Billy heeft het op haar geweten. Zij wilde niet dat Leon geheime informatie over Ludo aan Richard zou verkopen. Dit wilde ze zelf dolgraag in handen krijgen. Daar wilde Leon op zijn beurt niets van weten. Dat heeft het helaas met de dood moeten bekomen. 

De fatale klap werd hem fataal. Maar Billy werkte zijn lichaam netjes weg in de kast in het Veilinghuis. Nu zitten Ludo, Richard en Janine met het lichaam van Leon. De politie benaderen is geen optie. Zij moeten zelf van het lichaam zien af te komen. Dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Overal zijn mensen die iets kunnen zien.

Vrouw van Leon

Toch lukt het Ludo en Richard om het lichaam ongezien uit het Veilinghuis te krijgen. Maar de grote vraag is nu wat ze er mee gaan doen. Om het allemaal nog erger te maken duikt de vrouw van Leon, waarvan niemand het bestaan wist, op. Zij mist haar man en wil van Ludo en Janine weten waar hij is. De waarheid zal zij niet te horen gaan krijgen. 

De vraag is nu ook waar Billy is gebleven. Ze is wel weg maar laat een spoor van vernieling achter. Zo is ze bezig om op afstand een echtscheiding aan te vragen. Ze heeft de belastende informatie over Ludo op zak en kan daar nog meer schade mee aanrichten. Gaat Ludo haar nog op tijd vinden? Of is het nu wachten op haar ‘comeback’. 

Haar dochter Shanti weet ook niet meer wat ze moet denken. Opnieuw voelt ze zich door haar moeder in de steek gelaten. Een echt goede band hadden ze al nooit. Maar toch leken de twee toch van elkaar te houden. Wat zal Shanti wel niet denken als ze ooit achter de waarheid komt. Of de gehele waarheid ooit bovenwater komt is nog maar sterk de vraag.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!