Streaming Releases: 1917, Diana: The Musical en Ronnie: Voor Altijd Samen
Bron: Netflix

Streaming Releases: 1917, Diana: The Musical en Ronnie: Voor Altijd Samen

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

1917

Schofield en Blake krijgen op het hoogtepunt van de eerste wereldoorlog een onmogelijke missie toegewezen. De twee jonge Britse soldaten moet vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren om een dodelijke aanval te voorkomen. In een race tegen de klok moeten zij proberen om het leven van honderden soldaten, waaronder Blake’s broer, te redden. 1917 is vanaf 27 september te zien op Netflix. 

Diana: The Musical 

In deze musical staat het leven van de Britse prinses Diana centraal. Deze musical zou oorspronkelijk te zien zijn op Broadway, maar vanwege  Corona is de voorstelling nog niet in première gegaan. Toch besluit Netflix dat het tijd is om de voorstelling aan het grote publiek te tonen. Diana: The Musical is vanaf 1 oktober op Netflix te bekijken. 

Ronnie: Voor Altijd Samen 

In deze achtdelige serie op Videoland is het proces te zien van het nieuwe album van Ronnie Flex. Het album Altijd Samen is sinds augustus uitgekomen en nu krijgen we een kijkje achter de schermen te zien. Ook is er in deze serie een rol voor zijn vriendin Demi de Boer te zien. Het stel is nu 2,5 jaar samen en verwacht later dit jaar hun eerste kindje. Voor altijd samen is vanaf 30 september op Videoland te zien op Videoland. Helaas heeft Videoland nog geen beeldmateriaal vrijgegeven van de serie, maar in onderstaand interview praat Ronnie Flex over het proces van zijn nieuwe album.