GTST-blog: Shanti zet een hele belangrijke stap
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Shanti zet een hele belangrijke stap

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Zenuwachtig. Dat woord past heel goed bij Shanti. Nadat ze met haar halfzus aan de wijn heeft gezeten, wil ze dolgraag haar vader leren kennen. Ze komt er achter waar hij woont en besluit om langs te gaan. Eenmaal aangekomen ziet ze hoe haar vader met zijn gezin een verjaardag viert. Dit wilde Shanti niet verstoren en wilde snel weg. 

Maar toen ze weg wilde, kreeg ze autopech. Gelukkig wist haar vader haar te helpen uit de benarde situatie. Met een smoes vertrok Shanti weer naar huis. Eenmaal thuis voelde ze zich enorm slecht. Ze wist zich geen houding te geven tegenover Rik. Het leven van haar vader overhoopgooien. Wilde dat echt wel gaan doen? 

Samen met Rik besluit ze toch nog een keer langs te gaan bij haar vader. Eenmaal aangekomen komt al snel het hoge woord eruit. De vader van Shanti is even in shock. Het is voor hem vrijwel onmogelijk dat Shanti zijn dochter is. Dan komt de naam van Wilma Veening ter sprake. Dat lijkt bij Shanti’s vader een belletje te doen rinkelen. Gaat hij Shanti nu welkom heten in zijn familie?

Indra is terug

Ondertussen is Daan nog altijd druk met het onderzoek bezig. Hij komt zelfs Indra op het spoor, de ex-verloofd van Richard. Via haar hoort hij een aantal interessante dingen over de vermissingszaak van Leon. Mede door toedoen van Leon is Indra haar baantje kwijtgeraakt. Al snel komt Daan erachter dat er een connectie is tussen Indra en Janine. 

Het wordt voor Janine wel een beetje veel. Zij is erg op haar hoede en hoopt dat Indra niet te veel aan Daan verteld. Voor Indra staat er veel op het spel en ze vertelt niet alles. Hierdoor krijgt Daan weer de nodige tegenslagen in het onderzoek. Zijn leidinggevende wil dan ook dat Daan het onderzoek voorlopig stil legt. 

Zonder lichaam is er natuurlijk geen zaak. Maar Daan laat de zaak niet zomaar rusten natuurlijk. Dus moet Ludo weer een mannetje inzetten. Hij moet ervoor zorgen dat de vermissingszaak wordt stopgezet. Want eerlijk is eerlijk. Er staat veel te veel op het spel allemaal. Dus lijkt het erop alsof Daan op een dood spoor wordt gezet. Maar laat Daan zich wel zo makkelijk misleiden?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.