Bioscoop Releases: Liefde Zonder Grenzen, Venom en Drijfzand
Bron: Pathe

Bioscoop Releases: Liefde Zonder Grenzen, Venom en Drijfzand

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk mogen we weer naar de bioscoop.Nu de bioscopen weer open mogen, zijn er dus genoeg nieuwe films te bekijken op het witte doek. Wij houden je twee keer per maand op de hoogte van de nieuwste bioscoop releases. 

Liefde Zonder Grenzen 

De liefdeslevens van de zussen Eva en Lieke, broer Maarten en de vader Ferry zijn totaal verschillend net zoals de levens van het viertal. Het viertal heeft te maken met de nodige vooroordelen waardoor de relaties op spanning komen te staan. Of de relaties stand houden kan je vanaf 14 oktober bekijken in de bioscoop.

Venom 

Een van de meest gruwelijke antihelden is terug! In deze nieuwe film heeft onderzoeksjournalist Eddie Brock de nodige moeite om zich aan te passen aan het leven als gastheer van Venom. Venom geeft hem bovenmenselijke vermogens om op te treden als dodelijke burgerwacht. Of het Eddie Brock lukt om Venom onder controle te krijgen zie je vanaf 21 oktober. 

Drijfzand

Suze woont samen met haar man en dochtertje op Texel. Het gaat Suze en haar gezin voor wind op het eiland, totdat haar moeder onverwachts langskomt en haar stabiele leven laat wankelen. Suze besluit haar moeder, die lijdt aan een ongeneeslijke hersentumor, te verzorgen in Amsterdam. De onrust die heerst in de grote stad geeft Suze een onrustig gevoel en de nodige twijfels. Drijfzand is vanaf 21 oktober te zien op het witte doek.