GTST-blog: Ludo denkt eindelijk af te zijn van Daan
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Ludo denkt eindelijk af te zijn van Daan

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Chanteren. Dat is wat Ludo nog voor ogen heeft. Nu Daan in het onderzoek steeds meer feiten boven tafel haalt, is het voor Ludo klaar. Er staat veel op het spel, heel erg veel. Dus besloot Ludo om eens grondig onderzoek te doen naar de ex van zijn dochter. Hij komt aan zeer gevoelige informatie over Daan. 

Zo wordt het duidelijk dat Daan ooit zijn dochter Louise kocht. Niet omdat Daan zo graag vader wilde worden. Welnee, het ging toen om een erfenis. Inmiddels is Daan natuurlijk dol op zijn dochter. Het laatste wat Daan wil is weer in de problemen komen. Maar het wordt hem wel duidelijk dat Ludo meer weet van de vermissing van Leon. 

Daan krijgt ook een teken van leven van Billy / Wilma. Hij krijgt informatie over de verblijfplaats van de vermiste Billy. Zowel Ludo als ook Richard maken het Daan erg zwaar. De druk is te groot voor Daan dus hij kan niet anders dan doen wat er van hem gevraagd wordt. Of dit Daan besluit te stoppen met het onderzoek naar de vermissing van Leon is maar zeer de vraag. 

Het is voor hem overduidelijk dat er iets niet klopt. Als Billy wordt gevonden zal alles snel duidelijk worden. Maar of de gehele waarheid dan bovenwater komt is echt nog niet duidelijk. Er zijn zoveel feiten die opgelost moeten worden. Dat neemt nog een hele tijd in beslag. Maar feit is dat Daan in de hoek wordt gedreven. Maar onderschat Daan niet…

Vadergevoelens

Voor Shanti is het een spannende tijd. Zij heeft haar mogelijke vader ontmoet. Alleen is ze niet helemaal zeker van haar zaak. Zowel Shanti als Pieter besluiten om een DNA test te doen. Daaruit blijkt dat ze vader en dochter zijn. De twee zijn dolgelukkig met elkaar. Shanti kan niet wachten om iedereen haar vader voor te stellen. 

Alleen is het nog even wachten hoe Noortje en de rest van Pieters familie het gaan opvatten. Noortje was allesbehalve blij met de actie van Shanti. Zij is bang dat het Shanti om geld gaat. Maar Shanti wil niets liever dan haar vader leren kennen. Ze dacht jarenlang dat haar vader dood was. Tenminste dat had Billy haar wijsgemaakt. 

Of het een fijn gezinsleven gaat worden is nog even de vraag. Als Billy terugkeert zal ze allesbehalve blij zijn. Eerst moet ze zich verantwoorden tegenover haar dochter en de politie. Haar (ex) man Richard zit vol met vragen en dan duikt Pieter ook nog eens op. Op een warm welkom hoeft Billy niet te rekenen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.