Streaming Releases: Tesla, Stand Up Guys en Only Mine
Bron: Netflix

Streaming Releases: Tesla, Stand Up Guys en Only Mine

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Tesla

De geniale uitvinder Nikola Tesla, die met zijn ideeën zorgde voor een revolutie in elektriciteitsgebruik, voorzag nieuwe technologie die jaren later onmisbaar werd. De wisselstroommotor. Draadloze energieoverdracht. Hoewel zijn uitvinding werd overschaduwd door Edison en Marconi, was het Tesla's visie die de weg vrij maakte voor de draadloze wereld van vandaag. Zijn grootste dromen brachten hem uiteindelijk ten val.Tesla is vanaf 20 oktober te zien op videoland. 

Stand Up Guys 

Als Val na 28 jaar vrijkomt, wordt hij opgehaald door ex-partner in crime Doc. Val is na jaren van opsluiting klaar om de boel eens goed op stelten te zetten. Na een wilde nacht met veel drank, mooie vrouwen, autodiefstal en het omzeilen van de politie, komt Val erachter dat Doc is ingehuurd om hem te vermoorden. Op Videoland kan je vanaf 21 oktober kijken naar Stand Up Guys. 

Only Mine 

Julie is haar leven als serveerster behoorlijk beu en droomt van een beter leven. Op een dag ontmoet ze David. David is nog maar kort politieagent in het dorp waar Julie woont en de vonk slaat over tussen de twee. David neemt de relatie echter een stuk serieuzer dan Julie en begint zich vreemd te gedragen. Julie moet zich zien te beschermen tegen Davids levensgevaarlijke gedrag. Only Mine is vanaf 27 oktober te zien op Netflix.