Deze week in GTST: Shanti wil antwoorden van haar moeder
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze week in GTST: Shanti wil antwoorden van haar moeder

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST

Een shock voor Shanti en voor Meerdijk. Billy liet eindelijk weer van zich horen. Na een maandenlange stilte, liet de vermiste Billy weer eens van zich horen. Ze reageerde op een foto van Shanti met haar vader Pieter. Billy is woedend en wil haar dochter voor Pieter beschermen. Maar daar wil Shanti niets van weten. 

Een telefonisch gesprek tussen moeder en dochter liep tot niets uit. Sterker nog; Shanti is woedend op haar moeder. Ze heeft nog steeds geen antwoorden van haar moeder. Dat wil ze wel dolgraag weten. Het lijkt er sterk op dat Billy haar dochter wil beschermen. Is dit dan de terugkeer van Billy naar Meerdijk? Een ding is in ieder geval duidelijk: Billy wordt niet open armen ontvangen. 

Daan zit in de val

Voor Daan zit het ook niet bepaald mee. Hij wordt nog altijd onder druk gezet door Ludo en Richard. Tegenover zijn broer Rik is hij eerlijk. Voor Rik is het een reden om meteen verhaal te halen bij Ludo. Maar dat weet Daan nog te voorkomen. Als het allemaal uitkomt, raakt Daan alsnog zijn dochter Louise kwijt. 

Dus houdt Rik zijn mond en probeert Daan te helpen. Samen proberen ze om Shanti toch weer contact te laten leggen met Billy. Want zodra Billy terug is, is het allemaal voorbij. Tenminste dat is wat Daan hoopt. Met de terugkeer van Billy beginnen de problemen pas echt. Wie weet wie ze allemaal met zich mee de afgrond intrekt.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.