GTST-blog: Ludo voelt dat hij belazerd wordt
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Ludo voelt dat hij belazerd wordt

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Voor Ludo is Daan een soort nieuwe Leon. Alleen is Daan wel helemaal te vertrouwen? Niemand kan Ludo zomaar belazeren. Daarvoor moet iemand van goeden huize komen. Dus denkt Ludo na over Daan en zijn intenties. Hij heeft een voorgevoel dat er iets niet helemaal klopt. Alleen krijgt Ludo door waar Daan en Rik mee bezig zijn.

Daan en Rik krijgen gevoelige informatie van Ludo te horen. Iemand moet iets opruimen voor Ludo. Met dat iets wordt natuurlijk Leon bedoeld. Hij ligt begraven op de paardenmanege van Ludo. Nu Ludo denkt dat iemand hem op het spoor komt, moet hij actie ondernemen. Ondertussen is Daan Indra op het spoor gekomen. Zij vertelde hem ook zeer gevoelige informatie.

Zo deed Indra een boekje open over Janine en haar ‘goede’ bedoelingen. Door Janine heeft Indra een baan gekregen op de bruiloft van Billy en Richard. Zij is doodsbang voor Richard en Janine. Ze hoopte eindelijk af te zijn van alle ellende. Maar ze blijkt er nog midden in te zitten. Het hele gedoe rondom Leon krijgt nog een heel bijzonder staartje. 

Wat zal Ludo gaan doen wanneer hij achter het plan van Daan en Rik komt. Dan komt er nog meer ellende van. Er worden op deze manier te veel mensen bij betrokken. Onschuldige mensen die van niets weten. Of kan er nog meer ellende voorkomen worden. Hoe zit het bijvoorbeeld met Lydia. Zal ze haar mond houden? Of is zij misschien de sleutel die veel ellende kan voorkomen? 

Ondertussen heeft Billy hele andere dingen aan haar hoofd. Oude gevoelens voor Pieter laaien weer op. Is er een kans dat de twee weer bij elkaar komen? Hoe staat Shanti daarin? En Richard, die zal op zijn beurt woedend worden. Hij zat op de eerste rij toen Billy en Pieter intiem werden. Is hij helemaal klaar met Billy? Of speelt er toch nog iets?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.