GTST-blog: Richard laat zich te gemakkelijk misleiden
Bron: RTL / Feriet Tunc

GTST-blog: Richard laat zich te gemakkelijk misleiden

Geschreven door Redactie Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Richard staat op het punt een grote fout te maken. Hij wil één of ander kunstwerk aanschaffen. Maar er kleeft iets aan het kunstwerk. Het is een opgezet plan van Ludo om van Richard af te komen. Daan is maar wat blij om hierbij te kunnen helpen. Maar slaat Ludo hiermee niet twee vliegen in één klap? Volgens Richard is het wel een risico. 

Toch denkt Richard aan het grote geld. Het is wel een kans om snel aan veel geld te komen. Ludo heeft hele andere plannen. Voor hem is het dé zet om Richard uit het Veilinghuis te krijgen. Ondertussen heeft Richard totaal geen idee waar Ludo mee bezig is. Het is een eeuwigdurende strijdt. Want Richard heeft zich weer ingelaten met Billy, tenminste dat is wat Ludo denkt. 

Maar wat is Ludo nu helemaal van plan? Gaat het plan van hem echt helpen? Komt hij zo gemakkelijk van Richard af? Ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: Leon. Daar moet Ludo toch ook aan gedacht hebben. Richard zal zich niet zo gemakkelijk laten tegenhouden door Ludo. Alleen is Daan ook erg verkeerd bezig. Hij heeft totaal geen idee in welk gevaar hij zich begeeft. 

De zaak Leon mag dan wel langzaam naar de achtergrond zijn verdwenen. Maar het is nog zeker niet vergeten. Er komt een dag dat iemand zijn of haar mond voorbij gaat praten. Dan is het maar de vraag of Daan de dader(s) nog te pakken kan krijgen. Voor het zo ver is, is het eerst afwachten hoe het allemaal met Richard gaat aflopen.

Wie weet komt Janine nog achter de plannen van Ludo. Want als zij hoort waar Ludo mee bezig is, dan is het hek natuurlijk weer van de dam. Zij heeft ondertussen een vriendschap opgebouwd met Richard, wat ook ondenkbaar was. Maar zij kan er nog wel eens voor gaan zorgen dat de plannen van Ludo net even anders uitpakken dan gehoopt. De tijd zal het gaan leren.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.