Deze week in GTST: Nina is eindelijk weer terug in Meerdijk
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: Nina is eindelijk weer terug in Meerdijk

Geschreven door Sebastiaan Boers

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Weken. Nee maanden hebben wij erop gewacht. Maar Nina is eindelijk weer terug in Meerdijk. Ze was echt heel lang weg. Dat heeft de nodige gevolgen met zich meegebracht. Haar man Bing was vrij eenzaam zonder zijn vrouw. Dus zocht hij troost in de armen van Mare, een vrouw die hij pas een paar weken kent.

Gelukkig is Nina terug en kan zij zich weer bezighouden met Bing. Alleen blijft de misstap van Bing geheim? Hij heeft heel wat uit te leggen. De affaire die Nina had met Daan zorgde voor een scheiding. Of het nu weer tot een breuk komt is nog even de vraag. Nina zou Nina niet zijn als ze haar man dat kwalijk zou nemen.

Zoekt Nina de confrontatie met Mare? Gaat ze Bing straffen om zijn misstap? Ze hebben zoveel met elkaar meegemaakt en nu gaat het dan alsnog mis? Hoe gaat de familie van Nina reageren? Ludo en Janine zullen allesbehalve blij zijn met dit verhaal. Vooral omdat Nola er bijna getuige van is geweest. Dus dat het snel uitkomt is natuurlijk al meer dan zeker.

Richard vs Ludo

Ineens lijkt het heel snel te gaan. De eeuwige strijdt tussen Richard en Ludo is tot een hoogtepunt gekomen. Ludo heeft Richard erin weten te luizen. Mede dankzij de hulp van Daan is Richard opgepakt. Alleen is Richard dit keer onschuldig. Hij is woedend en mag één telefoontje plegen. Hij belt met Billy en hoopt op haar hulp. Gaat Billy haar ex-man helpen vrij te komen? Komt er weer een strijdt tussen Ludo, Richard en Billy?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.