Vanavond op tv: Oud-bewoners Big Brother maken hun debuut in Million Dollar Island
Bron: Talpa TV

Vanavond op tv: Oud-bewoners Big Brother maken hun debuut in Million Dollar Island

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Twee oud-bewoners van Big Brother maken vanavond hun debuut in het tweede seizoen van Million Dollar Island. Het gaat om Nawel Seghairi uit de 2022-editie van Big Brother en Naomi Timmerman uit het seizoen in 2021. Verder bestaat het seizoen vooral uit onbekende Nederlanders en Vlamingen.

Het tweede seizoen is een samenwerking met de Vlaamse zender VTM. Waar het eerste seizoen in Nederland nogal slechte cijfers neerzette, startte vanavond toch een tweede seizoen. De finale van het programma kreeg veel kritiek. Zo kreeg de winnaar geen miljoen euro maar slechts 120.000 euro.

Million Dollar Island start bij VTM later dit voorjaar. Dennis van der Geest presenteert het programma samen met de Vlaamse Ingeborg Sergeant. In het programma gaan 100 wildvreemden strijden om één miljoen euro. Ze moeten proberen een maand lang te overleven op een onbewoond eiland.

Million Dollar Island is vanaf vanavond, wekelijks, om 20.30 uur te zien bij SBS6. Op de hoogte blijven? Word lid van onze Million Dollar Island-groep op Facebook!