Big Brother: ‘Kitty en Dimitri zorgen in laatste week voor meeste drama’
Bron: RTL / Wesley de Wit

Big Brother: ‘Kitty en Dimitri zorgen in laatste week voor meeste drama’

Geschreven door Natasja Landman Laatste update:

Elke donderdag laat Natasja haar licht schijnen op Big Brother 2022.

De laatste week van Big Brother 2022 is in volle gang. Gisteravond is de finaleweek afgesloten en begon de aanloop naar de grote finale van Big Brother 2022. Nog maar drie bewoners over en nog maar een paar dagen wachten voordat de winnaar bekend is. De laatste week is altijd een beetje afzien voor zowel de bewoners als de kijkers.

Het is zonnig weer waardoor de bewoners de hele dag buiten in de tuin zitten en ze zijn nog maar met weinig waardoor er heel weinig prikkels zijn en er niet veel meer te doen is. Waar ze ongeveer 10 weken geleden nog met 14 bewoners waren en er altijd in ieder hoekje van het huis wel iemand te vinden was en er ook nog geregeld drama was is er nu echt niets te beleven. Totdat je een groepje oud-bewoners terughaalt naar het huis.

Feestje met oude bekende

De bewoners hadden zaterdagavond al gestreden voor geld voor een groots feest. Een feestje met vier bewoners is niet zo leuk, dus toen zondagochtend Grace nog aan het bijkomen was van het afscheid van Tobias ging de rode deur open en liep Kitty daar naar binnen. Vorig jaar was er ook een weekend waarin oud-bewoners terug kwamen en dat maakte de laatste paar afleveringen wel leuker om naar te kijken.

Naast Kitty kwamen ook Hanne, Julio, Peter en Dimitri nog terug. Door de komst van de oud bewoners was het ineens een feest met negen bewoners in plaats van met vier. Breng dan naast deze bewoners nog heel veel alcohol het huis in en er is weer genoeg om te laten zien. Zo kwam Peter binnen met een wens voor drama, maar het waren uiteindelijk Kitty en Dimitri die nog voor de meeste drama samen zorgde. Zij kwamen met elkaar in discussie, omdat Kitty zich negatief had uitgesproken over Vera en Dimitri toen zij het huis verliet.

Naar mijn mening had er nog wel iets meer drama kunnen komen en had ik dit ook wel verwacht van Peter. Hij had op zijn minst weer een grap kunnen uithalen met wasmunten! Aan de ene kant jammer dat er geen drama kwam, maar voor de bewoners wel fijner. Het is veel leuker om met elkaar te feesten dan in een ruzie te zitten.

Dronken Kristof en Salar

Helaas is er de laatste tijd nog maar weinig drama, maar hebben ze wel een leuk feestje met heel veel drank gekregen. Dat zorgde wel voor hilarische beelden van dronken Kristof en Salar. Mocht er nog een nieuw seizoen komen dan zou ik zeker aanraden om in de laatste week wat oud-bewoners terug te halen voor een feestje. Vanaf vijf bewoners is het eigenlijk echt wel erg stil in het huis.

Gelukkig kregen we nadat de oud bewoners weg waren nog wel wat leuke momenten door Nouchine en Salar. Zij gedroegen zich samen af en toe als kinderen en gaven de kijkers nog leuke beelden voor de laatste dagen. Nu Nouchine naar huis is moeten we afwachten of er de laatste dagen nog iets gaat gebeuren of dat het hele saaie dagen worden. Waarschijnlijk gaan we Salar en Kristof veel zien pingpongen. Saaie streams of niet, we moeten er nog maar van genieten want na zaterdag is het seizoen alweer afgelopen. De weken lijken wel voorbij gevlogen.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!