GTST-blog: Is Bing wel eerlijk tegenover Nina?
Bron: RTL/Geert de Lange

GTST-blog: Is Bing wel eerlijk tegenover Nina?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg

Elke vrijdag blikt Annemarie terug op de voorbije week in GTST.

Als Bing aan Nina vertelt dat hij een hotel moet pakken omdat hij naar Boks Groningen en Boks Leeuwarden moet, krijgt Nina argwaan en is ervan overtuigd dat dit een dekmantel is om Mare weer te ontmoeten. Ze vraagt hem of Rick meegaat maar hij ontkent. Nina belt Rick op en dan blijkt dat Bing helemaal niet bij de vestigingen van Boks op bezoek moet. Ze confronteert Bing hiermee en controleert zijn mobiele telefoon. Daarna vraagt ze hem wat hij met Mare van plan is. Janine praat met hem en na dit gesprek kan zij Nina geruststellen. Bing was bezig met een verrassing voor haar en de kinderen. Bing vertelt dat ze samen naar een joert gaan. Daar aangekomen, blijken ook Ludo en Janine te zijn uitgenodigd. Ludo beschuldigt Bing van pubergedrag. Maar Bing heeft een verrassing: Hij wil Nina opnieuw het ja-woord geven.

Shanti zegt Rick op kantoor dat ze wil scheiden en dat dit vriendschappelijk geregeld moet worden. Rick vindt dat het te snel gaat. Maar Shanti wil de baby en Rick beslist niet en op die manier zegt zij er niet van te kunnen genieten. Na een scheiding kunnen beide verdergaan met hun leven. Als Rick in hun huis komt, is zij zijn spullen al aan het inpakken. Rick komt met zijn spullen aan bij Daan. Deze dacht dat beide alleen maar een time out hadden. Shanti legt Daan uit dat een scheiding nodig is. Rick wil echt geen kind en voelde ook geen emotie toen zij vertelde dat het kindje bewoog. Als Shanti alleen in de les zit, waar verder allemaal stelletjes zitten, komt Daan haar helpen. Ondertussen gaat Shanti alles voor de baby voorbereiden en krijgt zij het bouwpakket van een babybedje. Rick ziet dit als hij naar het huis toe komt. Zij wil in het huis blijven in haar toestand maar Rick is het niet hiermee eens.

Saskia bezoekt Julian en zegt hem dat alles goed komt. Ze moet alleen nog wat regelen. Saskia, Evi en Roxy overleggen samen een strategie met Laura. Zij willen samen schuldig zijn en alle drie hun vingerafdrukken op ‘het moordwapen’ zetten. Laura vindt dit niet de oplossing. Laura zegt dat er twee belangen zijn: Roxy moet niet naar de gevangenis en Julian moet vrij komen. Roxy gaat naar de politie om zich aan te geven en te zeggen dat het neerslaan van Roman zelfverdediging was. Julian komt vrij maar Evi wordt in hechtenis genomen. Julian zegt tegen Saskia dat zij gewoon een interview moet geven over hoe dokter Roman van Loon echt was. Janine interviewt haar en Evi voor Het Spectrum en plaatst dit online. Ook komt er een radio interview. Er komen meer reacties van slachtoffers en uiteindelijk wordt Roxy vrijgelaten.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!