Johnny de Mol in oktober terug op televisie
Bron: Talpa TV

Johnny de Mol in oktober terug op televisie

Geschreven door Pieter Jongsma

Johnny de Mol keert in oktober terug op televisie. Dat blijkt uit de nieuwe uitzendschema's van Talpa Network. De Mol verdween eerder dit jaar van de buis nadat er meerdere aanklachten van mishandeling tegen hem werden gedaan. De zaken lopen nog tegen Johnny maar toch keert hij terug op de buis.

Op 12 oktober is hij te zien met het derde seizoen van Restaurant Misverstand. In het programma leren jonge mensen met dementie een restaurant runnen. Ondanks dat ze geen horeca ervaring hebben. Dat levert vaak ontroerende beelden op. Het is nog niet duidelijk of hij terugkeert bij zijn talkshow HLF8. De presentatie is sinds het stoppen van Johnny in handen van Hélène Hendriks en Leonie ter Braak.

“Johnny heeft besloten om geen liveshow te doen maar wel Restaurant Misverstand. Hij heeft Restaurant Misverstand gedraaid deze zomer en hij gaat pas liveshows doen, zodra er meer duidelijkheid is over zijn proces. Dat is een bewuste keuze geweest", laat Johnny's manager in een reactie aan RTL Boulevard weten.