Déze zangeres zingt de titelsong van Een Jaar Van Je Leven
Bron: Showbizznetwork.nl / Daniël Schalk

Déze zangeres zingt de titelsong van Een Jaar Van Je Leven

Geschreven door Daniël Schalk

Voor de realityshow Een Jaar Van Je Leven heeft MAXINE de titelsong gemaakt. Dat laat Talpa aan Showbizznetwork.nl weten. Een Jaar Van Je Leven begint 4 september en is vanaf 5 september iedere werkdag te zien. De uitzendingen beginnen met het lied van MAXINE, die voluit Maxine van Breukelen heet.

MAXINE schreef de afgelopen jaren liedjes voor Maan, Roxeanne Hazes en Ronnie Flex, maar brengt tegenwoordig ook zelf muziek uit. Afgelopen mei werd ze met haar liedje Only Us uitgeroepen tot 3FM Talent. In dezelfde maand was zij te zien in het tv-programma POP22 van Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange.

In Een Jaar Van Je Leven worden veertig deelnemers opgesloten in een compleet verbouwde loods ergens in Nederland. Door middel van eliminatiespellen wordt de groep steeds kleiner. Degene die na 365 dagen als laatste over is wint de prijzenpot. Bij de start van het programma zit er één miljoen euro in de pot.

Luister hieronder naar de titelsong:

Een Jaar Van Je Leven is 4 september om 21:30 uur te zien op SBS6 en daarna iedere werkdag om 18:20 uur. Niks missen en meepraten over Een Jaar Van Je Leven? Word lid van onze Facebook-groep!