Andy vs Wesley: Alle ballen omhoog voor de pikante kalender
Bron: Talpa / William Rutten

Andy vs Wesley: Alle ballen omhoog voor de pikante kalender

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

Andy en Wesley gooien het vandaag over een andere boeg. Waar Andy de teugels strakker aantrekt, laat Wesley ze juist vieren. Hij heeft het geweldige idee om een pikante kalender ta gaan maken met de amateurs. Hij heeft zelfs een model uitgenodigd om de spelers zo sexy mogelijk op de foto te krijgen. Misschien wel een grotere uitdaging dan ze aan het voetballen te krijgen.

Hooligan van Twente

Zoals gezegd gaat Andy deze aflevering serieuzer te werk. Het blijkt dat zijn spelers niet beter worden van meer bier. Hij heeft ex-prof Jeroen Heubach gevraagd om te helpen op de training. De oud speler maakt veel indruk bij het team, maar zonder ondertiteling begrijp ik niet waarom. Heubach is onder de spelers meer bekend als de hooligan van Twente.

Een andere ex-prof komt bij Wesley langs om hem te helpen met de keeper. Voor de jongere kijkers: Hans van Breukelen heeft in het Nederlands Elftal gekeept en zelfs een EK gewonnen. Lang geleden, maar niet zo lang geleden als Sjaak Swarts. Hij heeft wel genoeg humor voorbereidt. De oud keeper pakt er 3 spelers uit die zich moeten bewijzen als keeper. Gelukkig heeft hij de enige ‘echte’ keeper ook uitgekozen anders zou het wel sneu zijn.

Gezond eten en dikke billen

Andy heeft een andere bekende Nederlander gestrikt. Het gaat deze aflevering wel snel met de BN’ers. Fajah Laurens is de naam. Vroeger van GTST, tegenwoordig van… gezond eten of zoiets. De perfecte gast voor deze spelers en voor de doelgroep die naar dit programma kijkt. Maar haar dikke billen maakt genoeg goed, volgens de spelers van Saasveldia dan.

Fajah maakt al meteen een fout door de spelers water aan te bieden. Normaal drinken ze ook wel veel water, maar dat is dan gemixt met gerst, graan en hop. Daarna moeten ze in kleermakerszit gaan zitten (komen ze daar nog wel uit?) en gaan ze voelen welk lichaamsdeel meer aandacht nodig heeft. Ik heb zo’n vermoedde welk lichaamsdeel dat heeft als ik sommige naar Fajah zie kijken.

Schwalbe!

De laatste gast van deze aflevering is scheidsrechter Wiedemeijer, die de schwalbe gaat uitleggen. Ik verwacht niet dat deze teams überhaupt op hun benen blijven staan. Ze zouden eerder een training nodig hebben om op hun poten te blijven staan en een keer te schieten. Miscchien schieten ze volgende week wel raak.

Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse is elke maandag om 21:30 uur te zien op Veronica.