GTST-blog: Nina en Bing vinden handgranaat in huis
Bron: RTL

GTST-blog: Nina en Bing vinden handgranaat in huis

Geschreven door Marietta Willems

Elke vrijdag blikt Marietta terug op de voorbije week in GTST.

Nola komt weer thuis uit het ziekenhuis om verder op te knappen. Ze heeft veel last van haar oog. Het liefst wilt ze het kapje eraf halen, maar dat mag nog niet. Ze vertelt aan haar ouders dat ze eigenlijk helemaal geen zin had in het slaapfeestje, maar dat Chanel graag wilde dat ze kwam.

Ze besluit uiteindelijk toch het kapje eraf te halen en schrikt. ’s Nachts kan Nola niet slapen, omdat ze beneden geluiden hoort. Als ze beneden komt ziet ze niemand en gaat weer naar boven. Even later horen Nina en Bing de deur. Ze nemen een kijkje en krijgen de schrik van hun leven. Iemand heeft een handgranaat geplaatst in hun appartement.

Ongelukje

Daan zit de hele tijd met Cato in zijn hoofd sinds ze hem de liefde heeft verklaard. Thuis zit hij naar foto’s van haar te kijken. Marwan komt hierachter en adviseerd Daan om haar te vertellen wat hij voor haar voelt. In BOKS komen ze elkaar tegen en vertelt hij aan Cato dat hij ook verliefd is op haar en de twee zijn een stelletje.

Merel loopt stage op het politiebureau. Ze krijgt de taak om wat papierwerk te doen, maar ook om bewijsmateriaal van een coldcase-zaak na te kijken. Maar terwijl ze daar mee bezig is scheurt er een zakje met belangrijk bewijsmateriaal. Ze schakelt de hulp van Steef in en weet met iets nieuws te komen. Terug op het politiebureau biecht Merel op aan haar stagebegeleider dat ze per ongeluk het bewijsmateriaal ongeldig heeft gemaakt en bied haar excuses aan. Maar haar stagebegeleider is niet boos, want dit bleek een ontgroening te zijn.

Indruk

Saskia ziet het niet zitten om Sinterklaas te vieren. Steef wil dit wel en zamelt samen met Henk, Demi en Merel geld in. Demi heeft gezorgd voor extra oppasgeld, Merel een voorschot op haar salaris van haar werk in CS en Henk heeft een kastje gemaakt en verkocht. Zo kunnen ze toch nog Sinterklaas vieren. Ik vind het ontzettend lief van hun dat ze dit hebben gedaan.

Linda heeft spijt dat ze nog steeds niet tegen Luuk heeft gezegd wat ze voor hem voelt. Ze ziet in dat ze iets moet doen. Ze besluit naar Luuk toe te gaan en indruk op hem te maken. Dit lukt en op Luuk zijn boot zoenen ze met elkaar.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!