GTST-blog: Nina en Stefano gaan Ludo kapot maken
Bron: RTL

GTST-blog: Nina en Stefano gaan Ludo kapot maken

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke vrijdag blikt Marietta terug op de voorbije week in GTST.

Nina vindt dat Ludo veel te ver is gegaan en wilt samen met Stefano Ludo kapot maken. Stefano ziet dat alleen niet meer zitten, omdat Ludo zijn excuses aan Stefano heeft geboden. Maar als Ludo en Stefano een gesprek hebben over de beveiligingsmaatregelen en Stefano niet zonder toestemming geld mag overmaken, vind Stefano dat Ludo hem als een kleuter behandeld. Hij twijfelt geen moment en belt Nina. Ze spreken af in haar atelier en daar laat hij weten dat hij met Nina mee doet om Ludo helemaal kapot te maken.

Nola gaat stiekem naar therapeute Ellis zonder dat Nina dat weet. Ze heeft 2 opdrachten meegekregen van Ellis. De ene is om alleen naar buiten te gaan en een boodschap te doen. En de andere is om een dagboek te schrijven van wat ze voelt, wat ze meemaakt en wat ze denkt. Ze spreekt met Bing af in de Rozenboom om dit vertellen. Ik vindt het fijn voor Nola dat ze zich goed voelt bij Ellis.

Margriet

Jonathan komt zijn vader opzoeken. Maar Henk gelooft hem in eerste instantie niet. Als Jonathan vertelt over zijn moeder Margriet dringt het tot Henk door. Hij piekert erover en Laura vraagt zich af wat er is. Henk besluit te vertellen over zijn affaire met Margriet. Hij en zijn overleden vrouw Kaatje waren vroeger bevriend met Margriet en haar man. Henk en Margriet worden verliefd op elkaar. Henk vond uiteindelijk dat het toch niet kon en koos voor Kaatje. Hierna heeft Henk Margriet nooit meer gezien.

Laura vindt dat Henk Jonathan moet bellen om te gaan praten. Henk doet dit en spreekt met hem af. De twee leren elkaar kennen. Jonathan heeft de brieven meegenomen die Henk toen aan Margriet had geschreven. Maar ook een brief die Margriet had geschreven, die heeft Henk nooit gekregen. Daarin staat dat Margriet toentertijd zwanger was geworden en dat Henk de vader daar van is.

Snuffelstage

Demi is niet zo enthousiast over haar snuffelstage in de praktijk, in tegenstelling tot haar moeder. Steef merkt dat Pim steeds meer verliefd wordt op Demi. Hij probeert Pim duidelijk te maken dat Demi niet hetzelfde voor hem voelt. Als dit niet lukt, vertelt Steef dit aan Demi en vind dat zij het zelf moet vertellen. Maar op dat moment vraagt Pim aan Demi of ze met hem uit wilt gaan.

Samen met Merel en Steef gaat ze naar BOKS waar de Comedy-night weer plaatsvind. Pim wacht daar op Demi en gaan met elkaar in gesprek. Demi probeert alsnog uit te leggen dat het niks gaat worden tussen hun , maar het dringt nog steeds niet tot Pim door. Hij heeft namelijk op Flekslove neergezet dat hij een relatie heeft.

Advies

Linda zoekt een luisterend oor bij Laura. Kan ze haar gerust stellen? Mathilde geeft Luuk advies over zijn bindingsangst en zijn verhouding met Linda. Linda probeert hem naar de Comedy-night te lokken. Dit lukt en Luuk verrast haar met drankjes. Na afloop komt Luuk achter Linda aan en zoenen ze met elkaar.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!