Om déze reden is Chiara vertrokken uit het Big Brother-huis
Bron: RTL / Wesley de Wit

Om déze reden is Chiara vertrokken uit het Big Brother-huis

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Chiara heeft vandaag de reden van haar vertrek uit Big Brother onthuld. In een Story op Instagram schrijft ze dat haar moeder ernstig ziek is. Dit gebeurde een week nadat Chiara het huis betrad. "Ze doet er alles aan om beter te worden. De strijd valt zwaar maar strijders blijven positief", schrijft Chiara.

De oud-bewoner vraagt om rust en is dan ook niet van plan om interviews te geven. "We lopen het ziekenhuis plat om bij haar te zijn. Big Brother is een prachtig avontuur en ik heb er genoeg over te zeggen maar mijn focus ligt nu bij de dingen die er achter toe doen in het leven: familie", schrijft ze.

Chiara besloot 20 dagen geleden het huis vrijwillig te verlaten. Ze was niet bij iedereen geliefd. "Ik wil mij distantiëren van de negativiteit die online verspreid wordt. Dat is wel het laatste wat ik nu nodig heb. Ik heb meegedaan aan Big Brother voor de uitdaging en het avontuur. Niet voor meer volgers."

Na het vertrek van Chiara mocht een Nederlandse oud-bewoner terugkeren. De kijkers konden kiezen tussen Danny, Chelsea en Chayron. Danny kreeg de meeste stemmen en mocht terugkeren in het Big Brother-huis. De finale van Big Brother is op zaterdag 1 april en is live te zien op RTL5 en Play4.

De Instagram Story van Chiara:

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2023? Word lid van onze Facebook-groep!