Vanavond op tv: Bart, Jason en Jolien strijden om winst Big Brother
Bron: RTL / Wesley de Wit

Vanavond op tv: Bart, Jason en Jolien strijden om winst Big Brother

Geschreven door Daniël Schalk

Na 86 dagen komt er vanavond een einde aan de 2023-editie van Big Brother. Er zijn nog drie bewoners over: Bart, Jason en Jolien. Eén van hen verlaat het Big Brother-huis vanavond als winnaar. De kijker bepaalt wie. Afgelopen donderdag moest op de valreep de Vlaamse Charlotte het huis verlaten.

Big Brother duurde dit seizoen wederom geen 100 dagen. Vanavond komt er al na 86 dagen een einde aan het experiment. De bewoners betraden het huis op vrijdag 6 januari. Vorig jaar stopte Big Brother ook eerder. In de eerdere seizoenen zaten de bewoners 100 dagen opgesloten in het Big Brother-huis.

De presentatie van de finale is in handen van Geraldine Kemper en de Vlaamse Tatyana Beloy, die dit seizoen Peter Van de Veire heeft opgevolgd. De winnaar van vanavond krijgt de inhoud van de prijzenpot en treedt in de voetsporen van de Nederlanders Jill en Salar, die de vorige twee seizoenen wonnen.

De finale van Big Brother is vanavond vanaf 20:00 uur te zien op RTL5 en in België op Play4. Niks missen van Big Brother? Word lid van onze Facebook-groep!