Deze week in B&B Vol Liefde: Hans kan de boom in en zal Marjan haar voorkeur uitspreken?
Bron: RTL

Deze week in B&B Vol Liefde: Hans kan de boom in en zal Marjan haar voorkeur uitspreken?

Geschreven door Nona Tolol

Elke maandag blikt Nona vooruit op de komende week in B&B Vol Liefde.

Marjan

Bij Mary Borsato in haar roze villa leek het wel stichting de Zonnebloem. Er werden enkele niet al te inspannende activiteiten ondernomen. En zowel Olof als Jan probeert ieder op hun eigen manier Marjan voor zich in te pakken.

Olof door zich te profileren als de huisslaaf en Jan door Marjan zowat dood te gooien met complimenten. Ik zou dr helemaal kniftig van worden maar Marjan lijkt er geen genoeg van te krijgen. Olof lijkt zelfs zijn klokkenspel in de strijd gegooid te hebben.

Ja, allemaal leuk en aardig maar er moet nu echt gekozen worden. Marjan vindt dit moeilijk want ja, 'we zijn zo'n leuk clubje' zegt ze. Wél een euh… opmerkelijk clubje bestaande uit Mary Borsato, een oud-presentator, en een waggelende pinguin. Oké, eigenlijk weet ze al wie het veld moet ruimen maar ze vindt het moeilijk. Opschieten Marjan; vrijgezel nummer 3 is al op weg!

Grote vraag is dan ook of Marjan het over haar hart kan verkrijgen om een slecht nieuwsgesprek aan te gaan? En wat zal de reactie daarop van de afvaller zijn?

Leendert

Bij Leendert zijn de Zuid Amerikaanse vibes niet van de lucht sinds de komst van flamboyante Thalia. Nadat José en Loes euh… loesoe waren, heeft Talia haar intrede gedaan.

Enkele dagen daarna stond plots vrouw nummer 4 voor de deur. De overenthousiaste Jorien. Met een ondeugende blik in de camera zei ze "Het is mijn vakantie, het is mijn leven. Ik wil lol hebben..!" Rustâgh, Kim Holland!

Leendert heeft duidelijk een zwak voor Thalia maar Jorien lijkt zich niet zomaar weg te laten zetten. Wie zal uiteindelijk het veld moeten ruimen? Durft Leendert te kiezen of laat hij de keus aan Noa?

Walter

TantraTrio is niet meer. Walter heeft voor Claudia gekozen en Anne naar huis gestuurd zonder onderbroek. Vrijgezelle Ingrid heeft inmiddels haar intrede gedaan. Wat nuchterder en niet echt bekend met de tantra rituelen.

Wanneer Walter en Claudia plots in dansen uitbarsten, zie ik haar zachtjes richting bosjes schuifelen. Proberend zich zo onzichtbaar mogelijk te maken. Maar wat niet is, kan nog komen.

Zal ingetogen Ingrid zich ontwikkelen tot super tantratroel en daarmee Walters zonnevlecht veroveren? En blijft Claudia hopen op méér of neemt ze uiteindekijk genoegen met een fijne knuffel?

Martijn

Al heel snel voelde Martijn dat babbelzieke Bianca het niet voor hem zou worden. Tenzij ze haar kakel misschien zou ducttapen want ze praat te veel volgens hem. Zelfs tijdens een ontspannende voetmasage.

De eerste confrontatie tussen hen heeft zich dan ook al binnen 24 uur na haar aankomst voorgedaan. Martijn begint hoe langer hoe meer te zweten wanneer hij Bianca alleen maar ziet.

Gelukkig voor hem is vrouw nummer 2 al op weg. Nou ja, gelukkig. Voor hetzelfde geldt is deze nog praatgrager dan Bianca. Want zullen Martijn zijn zweetaanvallen toenemen of juist afnemen bij vrouw nummer 2? En vooral, hoe zal zij het ervan afbrengen bij de workshop kaassouflees maken?

Debby

Bij Debby strijden Paul, met het nasale stemgeluid van Brilsmurf, en Amazing Cees met sliertig grijs staartje om haar gunsten. Vooralsnog voelt Debby zich het best bij Paul. Van enige fysieke aantrekkingskracht is echter geen sprake. Cees vindt ze een zelfingenomen indruk maken en profileert zich als een te oude man die nog hip en happening wil overkomen.

Paul heeft inmiddels het kapotte hobbelpaard gerepareerd. Misschien is dat wel synoniem voor de huidige 'relatie' tussen hem en Debbie. Niet trekken aan een dood (hobbel)paard. Ik heb geen vooruitziende blik maar vooralsnog vind ik Debbie veel te leuk en te jeugdig voor deze twee mannen.
 

Cees blijkt een soort van hooggevoelig (zégt ie dan) en ik vraag mij dan ook af of hij de komende periode kan aanvoelen of het m wel of niet gaat worden met Debbie. Is Cees ook al spiruweel onderlegd?

Joy

Zo-heee werd dus Zo-neee. Joy was van mening dat zij op spiritueel vlak nog niet zo ver was als hij. Ze moest het hele proces nog doorlopen, bla bla. Hij had wel safe space gecreëerd om te connecten, te evolven en om de highest purpose te bereiken maar helaas.

Vervelend vond hij wel dat Zo-heeee aangaf dat hij nooit enige interesse in haar getoond had. Euh… interesse? Waarom zou hij? Dat hoeft toch niet per se vanuit hem te komen, zei hij heel vastberaden.

Hij is dus nu nog met Babette op die berg. Grote vraag is; is Joy in staat om enige empathie en interesse te tonen in andere mensen? En zal het helpen wanneer Babette meer verstilling zoekt om er vervolgens een cacao truffel ceremonie achter aan te gooien? En welke vraag mij eveneens bezighoudt, is of het Joy gaat lukken om twee zinnen achter elkaar uit te spreken zonder Engels woord ertussen.

Bram

Bram heeft Madelon en Yamie Lee te logeren in zijn off grid Villa Kakelbont. Petje af voor zijn duurzame manier van leven maar toen ik zag wat er allemaal moest gebeuren om een emmertje was te wassen, werd ik al moe.

Hout hakken, vuur maken, water verwarmen, 3 kwartier aan een slinger draaien. Abbath, die ram, was eerst bedoeld als stoofschotel maar is Bram zijn beste maatje geworden. Totdat er een hele strenge winter aanbreekt, zeker.

Anyway, geen van beide dames maakt aanstalten om weg te gaan. Tja, Bram, wie ga je dan wegsturen? Madelon de kampioen poepschepper of Yaimy Lee met haar speciale biertjes en scoutingervaring?

Petri

Petri werd door het kijkerspubliek zowat unaniem gebombardeerd tot takkenwijf als gevolg van haar reactie op Hans zijn ongevraagde boomsnoei-vaardigheden. Eerlijk gezegd, vond ik haar nog vrij mild toen ze op The Godfather toon zei 'Ik zal mijn zonnebril er eens bij afzetten'

Nee, dat Hans en Petri daarvóór al geen goede match bleken, was wel duidelijk. En Olaf dan? Mwah… zijn kuif vindt ze niks, zijn sik ook niet. En getuige haar kruisverhoor over zijn plakplaatjes, kunnen die óók niet op haar goedkeuring rekenen.

Maar wat nou als Olaf 'Petri je t'aime' boven zijn bilnaad laat zetten. Zou dat haar wellicht over de streep trekken? Het is het proberen waard!

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!