Petra en Hans verbreken contact: ‘Moeilijk om vrienden te blijven’
Bron: RTL

Petra en Hans verbreken contact: ‘Moeilijk om vrienden te blijven’

Geschreven door Redactie

Petra en Hans uit de RTL4-show B&B Vol Liefde hebben geen contact meer met elkaar. Dat vertelt Petra in B&B De Podcast. B&B-eigenaar Hans werd in het tweede seizoen van B&B Vol Liefde verliefd op zijn eerste date Petra. Petra verhuisde naar Frankrijk, maar na zes maanden besloten ze uit elkaar te gaan.

Fans hoopten dat Petra en Hans weer samen zouden komen, maar ze hebben het contact verbroken. “We hebben niet veel contact meer. Ik heb gevraagd of we de vriendschap kunnen staken. Ik vind het nogal moeilijk om vrienden te blijven, omdat ik meer wilde dan vriendschap”, zegt Petra in B&B De Podcast.

Petra vindt het moeilijk dat er op straat veel naar haar en Hans wordt gevraagd. “Ik word meerdere keren per dag herkent en aangesproken. Dan is het heel moeilijk, want ik had een gebroken hart”, zegt ze in B&B De Podcast. “Het is een behoorlijk ingrijpende tijd geweest. Dat is wat mensen denk ik niet zien.”

Een nieuwe deelname aan B&B Vol Liefde sluit Petra voorlopig uit. “Ik ben hartstikke impulsief en altijd in voor een leuk avontuur, maar ik geloof dat ik het niet zomaar weer zou doen. Maar misschien zeg ik over drie jaar iets heel anders. Maar ik hoef niet mee te doen aan een andere datingshow”, besluit Petra.

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!