Deze week in GTST: Maakt Linda een carrièreswitch?
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Maakt Linda een carrièreswitch?

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Shanti wordt gebeld door een onbekend nummer. Ze is verbaasd als ze hoort wie ze aan de lijn heeft. Wie zou dat zijn? Ze wilt er naartoe, maar Rik houdt haar tegen. Hoe gaat dit verder?

In de praktijk komt er een rijke patiënt die vertelt dat hij gaat trouwen. Linda raakt erdoor getriggerd. Ze doet een voorstel. Ze staat aan de start van een nieuwe carrière. Welke carrière?

Jarig

Manu is jarig. Nina doet haar best om er een geweldige dag van te maken. Ze heeft speciaal een traktatie gemaakt voor op school. Maar is Manu daar wel zo blij mee? Wanneer Bing haar zegt dat ze aan het overdrijven is, ontkent ze dat. Hoe gaat dit verder?

Henk en Merel zijn verbaasd als Luuk denkt te weten hoe de schoen van Margriet op de plek van het ongeluk is beland. Door Henk zijn geheugenverlies is hij chagrijnig. Laura stuurt hem op pad met Dolly. Maar gaat dat wel goed?

Fanatiek

Stefano wil fanatiek aan zijn herstel werken en laat zich niet ontmoedigen door Elisa. Ze gaan aan de slag. Ludo ziet hoe Merel haar best doet voor Stefano en hoe hij daarvan opleeft. Hoe gaat dit verder?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!