Dít is de zesde afvaller van Big Brother 2024
Bron: RTL

Dít is de zesde afvaller van Big Brother 2024

Geschreven door Daniël Schalk

De zesde kandidaat heeft vanavond Big Brother moeten verlaten. De twee duo’s Danny & Glenn en Doriana & Randy waren deze week genomineerd. Danny, Glenn en Randy kregen van de kijkers de meeste stemmen, waardoor de Vlaamse Doriana vanavond het Big Brother-huis heeft moeten verlaten.

Het was deze week Winners Week in Big Brother. De duo’s konden zich vrijstellen door een spel te winnen. Doriana & Randy wonnen niks en waren daarmee automatisch genomineerd. Vorige week hadden zij nog de Power of Nomination in handen. Danny & Glenn werden tijdens een spel genomineerd.

Aan de start van Big Brother 2024 stonden de Nederlanders Alice, Ariana, Ashley, Dilano, Lenie, Randy en Tyron en de Vlamingen Basiri, Danny, Karen, Ronahi, Sonja en Tom. Dilano en Ronahi begonnen in de geheime Mirror Room. Later betraden ook Doriana, Jimmy, Glenn, Sabeau en Nouchka het huis.

Het was Ashley die in de eerste liveshow door de kijkers naar huis werd gestuurd, maar zij mocht een dag later terugkomen vanwege het vrijwillige vertrek van Sonja. In de tweede liveshow moest Lenie vertrekken, daarna volgden Ariana en Nouchka. Vorige week moest Basiri het Big Brother-huis verlaten.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!