Dít is de dertiende afvaller van Big Brother 2024
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Dít is de dertiende afvaller van Big Brother 2024

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De dertiende kandidaat heeft vanavond Big Brother moeten verlaten. De Nederlandse Randy en de Vlamingen Glenn en Tom waren deze week door hun huisgenoten genomineerd. Glenn en Randy kregen de meeste stemmen, waardoor Tom één week voor de finale het Big Brother-huis heeft moeten verlaten.

Tom is de tweede bewoner die deze week het huis heeft verlaten. Afgelopen dinsdag vertrok Tyron als twaalfde bewoner. Big Brother deed Tyron het voorstel om met 15.000 euro direct zijn huis te verlaten. Tyron ging op het aanbod in. Er zit hierdoor momenteel nog maar 53.416 euro in de prijzenpot.

Aan de start van Big Brother 2024 stonden de Nederlanders Alice, Ariana, Ashley, Dilano, Lenie, Randy en Tyron en de Vlamingen Basiri, Danny, Karen, Ronahi, Sonja en Tom. Dilano en Ronahi begonnen in de geheime Mirror Room. Later betraden ook Doriana, Jimmy, Glenn, Sabeau en Nouchka het huis.

Het was Ashley die in de eerste liveshow door de kijkers naar huis werd gestuurd, maar zij mocht een dag later terugkomen vanwege het vrijwillige vertrek van Sonja. In de tweede liveshow moest Lenie vertrekken, daarna volgden Ariana, Nouchka, Basiri, Doriana, Sabeau, Ronahi, Dilano, Danny, Karen en Tyron.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!