Dít is de veertiende afvaller van Big Brother 2024
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Dít is de veertiende afvaller van Big Brother 2024

Geschreven door Redactie

De veertiende kandidaat heeft maandag Big Brother moeten verlaten. De Nederlanders Ashley en Randy verloren zondagochtend een spel, waardoor zij automatisch genomineerd waren. De kijker kon vandaag tot 10:00 uur stemmen. Randy kreeg de meeste stemmen, waardoor Ashley moest vertrekken.

Het is de tweede keer dat Ashley door de kijkers naar huis wordt gestuurd. In de eerste liveshow op 20 januari zat Ashley samen met Sonja en Tom op de nominatiebank. Ze kreeg de minste stemmen en moest vertrekken, maar een dag later mocht ze terugkomen vanwege het vrijwillige vertrek van Sonja.

Er zijn nog vier bewoners over: Alice, Glenn, Jimmy en Randy. Zaterdag vindt de finale plaats, waarin de opvolger van de Vlaamse Bart wordt gekozen. Vorige week verlieten twee mensen het huis. Dinsdag accepteerde Tyron het aanbod van Big Brother om met 15.000 euro te vertrekken. Zaterdag viel Tom af.

Aan de start van Big Brother 2024 stonden de Nederlanders Alice, Ariana, Ashley, Dilano, Lenie, Randy en Tyron en de Vlamingen Basiri, Danny, Karen, Ronahi, Sonja en Tom. Dilano en Ronahi begonnen in de geheime Mirror Room. Later betraden ook Doriana, Jimmy, Glenn, Sabeau en Nouchka het huis.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!