Deze boeren gaan op zoek naar liefde in Boer zoekt Vrouw
Bron: KRO-NCRV / Linelle Deunk

Deze boeren gaan op zoek naar liefde in Boer zoekt Vrouw

Geschreven door Pieter Jongsma

KRO-NCRV heeft vandaag de boeren van het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw bekendgemaakt. Zondag stelt Yvon Japsers de boeren aan de kijkers voor. Deedry, Jan, John, Julius, Martijn en Roel nemen je dit seizoen mee op liefdesavontuur en worden vanaf de eerste brief tot aan de citytrip gevolgd.

De 31-jarige Deedry heeft haar eigen paardenopfokbedrijf in Brabant. Ze heeft haar handen vol aan het verzorgen van de paarden, maar maakt graag tijd vrij voor het vinden van een leuke man. Ook de 45-jarige Martijn komt uit Noord-Brabant. Hij is een trotse vader van drie tieners en eigenaar van een melkveebedrijf. Na een aantal jaar alleen te zijn geweest, wil hij graag weer zijn leven met iemand delen.

Julius is 35 jaar en runt een melkveebedrijf met meer dan honderd koeien. De Fries heeft een druk sociaal leven, maar hoopt dat er met Boer zoekt vrouw ook wat actie in zijn liefdesleven komt. De Groningse melkveehouder Jan is de oudste van het zestal, maar doet qua energie niet onder voor de andere boeren. Met zijn 59 jaar kijkt hij er naar uit om niet meer alleen te zijn.

John is 36 jaar en trotse vader van twee kinderen. Hij is een echte ondernemer en runt een pluimveebedrijf in Limburg. Met Boer zoekt vrouw hoopt hij op een tweede kans in de liefde. De 38-jarige Roel uit Noord-Holland is een geboren groenteteler. 's Zomers teelt hij verschillende soorten kool en in de winter broeit hij tulpen. Roel kan niet wachten om de liefde te laten bloeien.