1,7 miljoen zien strijd finaleplaatsen Got Talent

1,7 miljoen zien strijd finaleplaatsen Got Talent

Geschreven door Pieter Jongsma

Ruim 1,7 miljoen Nederlanders hebben zaterdag de strijd om de laatste finaleplaatsen van Holland's Got Talent gevolgd. De 9-jarige Amira en dansgroep Agios Acro sleepten de laatste plekken in de eindstrijd in de wacht. Holland's Got Talent was zaterdag wederom een van de drie best bekeken programma's, blijkt zondag uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

De ontknoping van Holland's Got Talent wordt volgende week zaterdag uitgezonden. In de finale strijden acht acts om de titel en een optreden in Las Vegas. De jonge operaster Amira maakte met haar auditie al grote indruk. Op Youtube werd haar auditie ruim 12,5 miljoen keer bekeken. Grote namen als André Rieu hebben al aangegeven met de 9-jarige te willen werken.

Holland's Got Talent was zaterdag het op twee na best bekeken programma. Alleen het achtuurjournaal en Studio Sport Eredivisie trokken meer kijkers. Ook de Kwis, met Paul de Leeuw, en André van Duins Animal Crackers deden het weer goed. SBS6 boekte een succesje met de familiefilm Nanny McPhee, waarvoor 953 duizend kijkers thuis bleven. De serie Verliefd op Ibiza en het realityprogramma Welkom bij de Kamara's slaagden er de afgelopen weken niet in dat aantal kijkers naar SBS te trekken.

Door: Novum