Afscheid zonder tranen bij Martijn in B&B Vol Liefde: ‘Wow!’
Bron: RTL

Afscheid zonder tranen bij Martijn in B&B Vol Liefde: ‘Wow!’

Geschreven door Daniël Schalk

Er vloeiden voor het eerst geen tranen in de bed and breakfast van Martijn bij het vertrek van een date. Bij het vertrek van Simone en Marian ontstond er een groot tranendal in B&B Vol Liefde, maar maandag was op RTL4 te zien hoe Martijn en zijn ouders het droog hielden bij het vertrek van Susanne.

Op social media wordt er door kijkers met verbazing gereageerd op het traanloze afscheid. “Wow, geen tranen bij het afscheid van Suus!”, schrijft een kijker op Twitter. Ook een andere kijker is totaal verbaasd. “Wat? Geen één traan bij Martijn? Niet één klein druppeltje?”, schrijft die op social media.

Na het vertrek van Susanne is alleen Fenna er nog, aan wie Martijn vorige week via Susanne bij het kampvuur zijn liefde heeft verklaard. Martijn’s ouders zien in Fenna hun ideale schoondochter. “Martijn is verliefd, hij is heel blij”, zegt Martijn’s moeder. “Dit is wat hij wil”, voegt zijn vader daaraan toe.

Terwijl de vonken overvliegen tussen Martijn en Fenna en er regelmatig wordt gekust, staat er een nieuwe single op de stoep van de B&B. Martijn vindt Linda erg knap, maar ze is niet opgewassen tegen Fenna. “Ik ben al verliefd op Fenna”, vertelt Martijn haar, waarna Linda besluit om gelijk te vertrekken.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!