Deze week in B&B Vol Liefde: Paul voelt hete adem van Harry de Hengst
Bron: RTL

Deze week in B&B Vol Liefde: Paul voelt hete adem van Harry de Hengst

Geschreven door Nona Tolol

Elke maandag blikt Nona vooruit op de komende week in B&B Vol Liefde.

De laatste week van B&B Vol Liefde is aangebroken, dus is dit de laatste vooruitblik. En dan is er maar één vraag: wie van de deelnemers hebben de liefde gevonden bij elkaar en zijn een match?

Bij Joy was het Dani die kwam, zag én overwon. Joy voelde duidelijk kriebels en liet een andere kant van zichzelf zien. Geen gewauwel meer over purpose, universum, vibes en het gemis van levensjaren.

Bij Marian lijkt Ed de grootste kanshebber. Olof lijkt stilzwijgend de rol van klusjesman op zich genomen te hebben. En Tom… ach, wie weet. Mocht zijn schilderij klaar zijn, dan moet het wel heel raar lopen, mocht Marian alsnog voor hem vallen.

Perfecte match

Bij Petri is het Thomas die zich haar Oost Duitse ondervragingstechnieken laat welgevallen. Hij vindt haar aantrekkelijk, zij hem niet. Zij houdt van mannen met initiatief, hij heeft dat niet echt. Zij houdt van mannen die vragen stellen, hij zou wel willen maar krijgt de kans niet. Kortom. Een perfecte match.

Na het overhaaste vertrek van Tamara, is Martijn weer alleen in zijn bitterballenplaza. Er is nog één single naar hem op weg. Zal hij dan een daghap vernoemen naar haar of keert zij óók linea recta terug?

Bij Walter is het tantralerares AleHandra die het veld moet ruimen. Blijft over… Corina. Is zij dan de vrouw met de juiste energie voor Walter of mag ze doorstuderen als heks en Troche verlaten?

Nóg meer singles

Bram overziet het niet meer. Caroline is heel leuk en wat serieuzer en stabieler. Precies waar hij naar op zoek is. Maar Anna is eigenlijk ook wel heel leuk! Enne… o ja, er komt weer een nieuwe single aan, Bram.

Het zal mij niet verbazen wanneer Bram zich opsluit in zijn kas, met Abbath en Doggo, en alle verdere medewerking weigert.

Leendert en sing a long fraulein Susanne waren het toch niet. Hij is in afwachting van een antwoord op zijn appje dat hij naar Thalia heeft gestuurd. Tot die tijd komt de laatste vrijgezel naar Leendert. Wil zij dan wél van zijn worstje proeven en hij van háár dingetje?

Bij Debbie heeft zich inmiddels Harry de Hengst gemeld. Het is duidelijk dat Debbie hem de moeite waard vindt en de leukste van alle vijf de vrijgezellen. Ze trekt namelijk zelfs tijd voor hem uit en heet hem hartelijk welkom.

Paul voelt nu eindelijk de hete adem van de concurrentie in zijn nek en moet dus actie ondernemen. Heeft hij nog tijd?

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!