Deze twee Big Brother-bewoners hebben een relatie
Bron: RTL / Wesley de Wit

Deze twee Big Brother-bewoners hebben een relatie

Geschreven door Daniël Schalk

Big Brother 2021-winnares Jill is gelukkig in de liefde met Big Brother 2022-deelnemer Leroy. De geruchten dat Jill en Leroy een relatie zouden hebben gingen al langer, maar tegenover de Belgische krant Het Laatste Nieuws bevestigt Jill nu haar relatie met Leroy. “We hebben het heel gezellig samen”, zegt ze.

Het kersverse stel leerde elkaar kennen op de afterparty van Big Brother 2022. “Leroy en ik konden elkaar van tevoren niet. Onze eerste ontmoeting was op de afterparty van Big Brother 2022. Het klikte en we hadden een heel gezellige avond. Niet veel later besloten we om te daten”, onthult de winnares.

De realitysterren wilden hun relatie eigenlijk nog even geheimhouden. “We waren van plan om het nieuws nog even voor onszelf te houden, maar we kregen er zoveel vragen over. Vandaar dat Leroy en ik besloten hebben om nu het een en ander te verduidelijken”, vertelt Jill tegen Het Laatste Nieuws.

Jill was donderdag jarig en Leroy feliciteerde haar via een Instagram Story met een foto waarop ze zoenen, maar de gezichten waren verborgen achter vlaggetjes. Jill reageerde eerder al met een opvallende tekst onder een foto van Leroy: “Mijn liefde voor jou is als diarree, ik kan het niet meer in houden.”

Niks missen over een mogelijk nieuw seizoen? Word lid van onze Big Brother-groep!