Chiara nog in overleefmodus na Big Brother: ‘Het gaat steeds beter’
Bron: RTL / Wesley de Wit

Chiara nog in overleefmodus na Big Brother: ‘Het gaat steeds beter’

Geschreven door Daniël Schalk

Het gaat steeds beter met Chiara uit Big Brother 2023. In de podcast We Are Watching You vertelt Chiara voor het eerst over de bewogen weken na haar vrijwillige vertrek. “Ik ben nog even aan het overleven, maar ik zie alweer wat rust komen. Het gaat dus steeds beter”, zegt de 27-jarige leerkracht.

Chiara besloot het realityprogramma vrijwillig te verlaten, omdat tijdens haar verblijf in het Big Brother-huis haar moeder ziek is geworden. De reden van haar exit hield ze eerst geheim. “Mijn moeder had daar om gevraagd. Ze was nog niet geopereerd, dus het was voor haar en onze privacy”, vertelt ze nu.

De moeder van Chiara is inmiddels geopereerd. “Het gaat allemaal weer een beetje beter, daarom heb ik het nu kunnen delen. Het is ook niet fijn als mensen je gaan filmen als je in het ziekenhuis loopt. Je moet dan keuzes maken in wat je wel en niet deelt”, zegt de Weertenaar in We Are Watching You.

Chiara heeft in het huis het meest genoten van de slaapkamergesprekken. “Ik vond die altijd heel fijn”, blikt ze terug. Er werd in het huis ook gestreden om haar hart door Michelangelo en Jason. Buiten het huis zocht ze Michelangelo weer op, maar van een relatie is geen sprake. “We doen rustig aan”, besluit ze.

Luister de podcast We Are Watching You. Te vinden in alle podcast-apps.

Niks missen van Big Brother? Word lid van onze Facebook-groep!