Dít is de achtste afvaller van Big Brother 2024
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Dít is de achtste afvaller van Big Brother 2024

Geschreven door Daniël Schalk

De achtste kandidaat heeft vanavond Big Brother moeten verlaten. De Nederlanders Alice en Tyron en de Vlaamse Ronahi waren deze week genomineerd. Alice en Tyron kregen van de televisiekijkers de meeste stemmen, waardoor Ronahi vanavond na acht weken het Big Brother-huis heeft moeten verlaten.

Danny en Glenn hadden deze week de Power of Nomination. De bewoners speelden twee Power of Nomination-games. Danny won het eerste spel en Glenn het tweede spel. Ze besloten Alice, Tyron en Ronahi te nomineren. Er ontstond commotie in het huis omdat zij eerst overwogen om Ashley te nomineren.

Aan de start van Big Brother 2024 stonden de Nederlanders Alice, Ariana, Ashley, Dilano, Lenie, Randy en Tyron en de Vlamingen Basiri, Danny, Karen, Ronahi, Sonja en Tom. Dilano en Ronahi begonnen in de geheime Mirror Room. Later betraden ook Doriana, Jimmy, Glenn, Sabeau en Nouchka het huis.

Het was Ashley die in de eerste liveshow door de kijkers naar huis werd gestuurd, maar zij mocht een dag later terugkomen vanwege het vrijwillige vertrek van Sonja. In de tweede liveshow moest Lenie vertrekken, daarna volgden Ariana, Nouchka, Basiri en Doriana. Vorige week moest Sabeau het huis verlaten.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!