Dít is de tiende afvaller van Big Brother 2024
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Dít is de tiende afvaller van Big Brother 2024

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De tiende kandidaat heeft vanavond Big Brother moeten verlaten. De Nederlanders Ashley en Jimmy en de Vlamingen Danny en Glenn waren deze week genomineerd. Jimmy, Glenn en Ashley kregen van de tv-kijkers de meeste stemmen, waardoor Danny na tien weken het Big Brother-huis heeft moeten verlaten.

Over drie weken, op zaterdag 13 april, is de grote finale. Er zijn momenteel nog acht bewoners over. Dat zijn Alice, Ashley, Glenn, Jimmy, Karen, Randy, Tom en Tyron. Op 13 april kiest Nederland en België de opvolger van de Vlaamse Bart. Hij won vorig jaar het spel en de prijzenpot met daarin 68.388 euro.

Aan de start van Big Brother 2024 stonden de Nederlanders Alice, Ariana, Ashley, Dilano, Lenie, Randy en Tyron en de Vlamingen Basiri, Danny, Karen, Ronahi, Sonja en Tom. Dilano en Ronahi begonnen in de geheime Mirror Room. Later betraden ook Doriana, Jimmy, Glenn, Sabeau en Nouchka het huis.

Het was Ashley die in de eerste liveshow door de kijkers naar huis werd gestuurd, maar zij mocht een dag later terugkomen vanwege het vrijwillige vertrek van Sonja. In de tweede liveshow moest Lenie vertrekken, daarna volgden Ariana, Nouchka, Basiri, Doriana, Sabeau en Ronahi. Vorige week vertrok Dilano.

Niks missen van Big Brother 2024? Word lid van onze Facebook-groep!