Coen en Sander maken middagshow vanuit de lucht

Coen en Sander maken binnenkort hun middagshow vanuit een varende luchtballon, daarmee schrijven ze geschiedenis op de Nederlandse radio. Nooit eerder ging een complete radiostudio de lucht in met een luchtballon. Afhankelijk van de weergoden stijgen Coen en Sander op maandag 24 september tot grote hoogte.

Mocht het weer tegen zitten dan proberen Coen en Sander het een dag later opnieuw, net zolang tot de weergoden hen goedgezind zijn.

Luisteraars maken kans om deze bijzondere uitzending bij te wonen. Niet alleen de dj’s presenteren de show live vanuit de luchtballon, ook verzorgt nieuwslezeres Jo van Egmond het laatste nieuws vanuit de lucht. Een handjevol luisteraars maakt kans om samen met Coen en Sander mee te varen en de uitzending bij te wonen. Coen en Sander maken later bekend op welke manier zij hier kans op maken.

Coen en Sander maken, naast hun reguliere uitzendingen, al één jaar bucketlist-uitzendingen vanaf bijzondere locaties. Plekken waar de dj’s altijd al eens radio wilden maken en waar je niet zo maar kan komen.

Foto: Talpa Radio

Geef een reactie