Dotan ‘diep door het stof’ in exclusief interview op Qmusic

Dotan gaat een jaar na de onthullingen van de Volkskrant vandaag exclusief in gesprek met Domien Verschuuren. In de middagshow van Qmusic gaat de zanger ‘diep door het stof’ en geeft hij voor de eerste keer openheid over de gebeurtenissen, zo laat de radiozender weten in een persbericht.

In mei 2018 kopte de Volkskrant ‘Het trollenleger van popartiest Dotan’. Een jaar na dato heeft de zanger nieuwe muziek uitgebracht, maar nog geen interviews gegeven waarin hij terugkijkt op het afgelopen jaar. Voor het eerst gaat hij openlijk in op de aantijgingen rondom de nepaccounts.

Sinds de lancering van zijn nieuwe single Numb vonden veel mensen dat hij eerst door het stof moest voor de gebeurtenissen. “Hij zal onder andere tekst en uitleg geven over de verzonnen ontmoeting met een leukemie-patiënt en de accounts die negatieve berichten stuurden naar andere artiesten”, aldus Qmusic.

Het interview met Dotan is vanmiddag vanaf 17:00 uur te horen op Qmusic.

Foto: Qmusic

One comment on “Dotan ‘diep door het stof’ in exclusief interview op Qmusic

  1. tepelstreeltje schreef:

    nou dotan je gaat wel diep door het stof voor iets onschuldigs heb eens een beetje meer schijt aan wat ze zeggen je bent een supergoede artiest GEEN MOORDENAAR toch??????Wat meer zelfvertrouwen man!

Geef een reactie