Dr. Pol zoekt een Nederlandse collega

Nicolette Kluijver gaat samen met de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol. op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega.  Zijn team heeft dringend hulp nodig bij het verlenen van zorg aan meer dan 18.000 dieren in een zeer uitgestrekt gebied.

De van oorsprong Drentse dierenarts is bekend van zijn populaire tv-serie op National Geographic waarin zijn bloeiende dierenartsenpraktijk in de afgelegen stad Weidman in Michigan centraal staat. Pol  test drie Nederlandse dierenartsen op hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee.

Presentatrice Nicolette Kluijver “Dit programma is op mijn lijf geschreven. Ik ben een groot dierenliefhebber en ik wilde zelf vroeger altijd graag dierenarts worden. Ik vond dit programma maken een geweldige ervaring en ik ben nu een nog grotere fan van de wereldberoemde Dr Pol.”

Het is min twintig graden als de opnamen plaatsvinden. De dierenartsen moeten niet alleen goed met dieren kunnen omgaan, ze moeten ook passen in de Amerikaanse gemeenschap en in de uitgestrekte regio, waar bowlen ongeveer het enige vertier is.  

In de voetsporen van Dr Pol is vanaf maandag 10 juni om 20.30 uur te zien op RTL4.

Foto: Concept Street

Geef een reactie