Finale Heel Holland Bakt goed voor 3,4 miljoen kijkers

Heel Holland bakt heeft opnieuw recordcijfers neergezet. De uitzending van afgelopen zondag wist maarliefst 3,4 miljoen kijkers te trekken. Daarmee is het Max-programma het best bekeken programma van de zondag. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het is de tweede keer dat het programma meer dan drie miljoen kijkers scoort. De finales van de eerste seizoenen scoorden 1,2 miljoen, 2,3 miljoen en 2,8 miljoen kijkers. Twee weken op rij weet het programma meer dan drie miljoen kijkers te scoren.

Het nieuwe seizoen van Ik Vertrek begon met bijna 1,8 miljoen kijkers en wist daarmee 25 procent marktaandeel te scoren. Ziggo Sport was dankzij de race van Max Verstappen de nummer twee op prime time de uitzending waarin Verstappen net naast een podiumplek greep werd bekeken door 1,3 miljoen kijkers.

SBS6 scoorde met Wegmisbruikers en De Meldkamer 445.000 en 655.000 kijkers. Penoza was goed voor meer dan 600.000 kijkers. Meisje van Plezier waarin Angela Schijf de hoofdrol speelt moest het doen met 740.000 kijkers.

Foto: Omroep Max

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *