Gouden film voor high school comedy MISFIT

De high school comedy Misfit heeft afgelopen weekend de magische grens van 100.000 bezoekers overschreden. Als bekroning werd in RTL Boulevard de Gouden Film uitgereikt aan castleden Djamilla, Donny Roelvink en Jill Schirnhofer. De award wordt toegekend door het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival.

Misfit gaat over Julia (Djamila) die na een jarenlang verblijf in de Verenigde Staten terugkeert naar Nederland. In Amerika was ze het populairste meisje van haar high school, maar hier in Nederland is ze een Misfit, een buitenbeentje. Haar leven op school wordt door de drie populairste meisjes tot een hel gemaakt. 

De hoofdrol wordt gespeeld door de in Amerika wonende Djamila, ook bekend van het populaire YouTube kanaal MeisjeDjamila. Zij is met meer dan 775.000 abonnees de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber. Naast het spelen van de hoofdrol is ook haar muziek in de film verwerkt.

Andere rollen zijn weggelegd voor Donny Roelvink, Niek Roozen, Gio Latooy, Défano Holwijn, Jill Schirnhofer, Chris Tates, Eddy Zoëy, Bente Fokkens, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Sara Ras en boyband 4U.

Foto: DBPHOTO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *