GTST-blog: Wie vermoordde Ardil?! #1

Juvat-Dance-Academy-500x333Vrijdagavond keken er 1.652.000 mensen naar Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). In de aflevering van vrijdag viel Ardil (Juvat Westendorp) uit het raam van Boks. Zijn zus Aysen (Dilan Yurdakul) en Jef (Bartho Braat) zijn hier getuige van.

In het ziekenhuis krijgen Aysen en Maxime (Marjolein Keuning) het slechte nieuws te horen. Ardil heeft zijn val niet overleefd. Heel Meerdijk lijkt hier door te zijn geraakt. De politie doet ondertussen onderzoek naar de val van Ardil en komt met een schokkende conclusie. Het was geen ongeluk, er is sprake van een worsteling.

Het lijkt er sterk op dat Ardil is geduwd en dus vermoord. Dat Ardil problemen had was allang duidelijk. Hij zat met zijn handen in het haar rondom een drugskoffer die hij voor ene Rox moest bewaren. Dit liep allemaal ontzettend uit de hand, met de dood van Ardil tot gevolg. Nu is er een belangrijke vraag: wie vermoordde Ardil én vooral waarom? 

De recensent van Showbizznetwork duikt in deze moordzaak en komt met mogelijke verdachten en hun motieven. Iedere avond zal er een nieuwe ”dader” aanbod komen. In deze eerste daderprofiel staat Rox centraal. Zij had een conflict met Ardil over de bewuste drugskoffer.

Daderprofiel: Rox

Ineens staat Ardil oog in oog met Rox, een oude bekende uit de drugswereld. Zij geeft hem een koffer met inhoud waar hij op moet passen. Aangezien hij geen goed verleden heeft is Ardil hier niet gerust over. Zijn zus Aysen houdt hem goed in de gaten.

Reden genoeg voor Ardil om de koffer te dumpen bij Anna (Barbara Sloesen). Door een fout die Anna en Wiet (Pip Pellens) gemaakt hebben, wil Ardil dat Anna het op deze manier goed kan maken. Lang blijft de koffer niet onopgemerkt. Anna’s oom Anton (Joep Sertons) komt er achter en is woedend. Hij besluit zelf tot actie over te gaan.

Anton laat de drugs verdwijnen. Ook gaat Anton de confrontatie met Ardil aan, het moet stoppen. Nu is Ardil helemaal in paniek. De koffer moet terug bij Rox komen, maar de koffer is leeg. Wat nu?! Rox duikt op en wil haar koffer vol drugs terug, maar de koffer is leeg. Geen drugs voor Rox, geen leven voor Ardil?

Rox lijkt hoofdverdachte in deze moordzaak. Door het ontbreken van de koffer vol drugs kan Rox zo kwaad zijn geworden dat ze over ging tot de moord op Ardil. Ze kan natuurlijk ook iemand anders opdracht hebben gegeven. Dat Rox er achter zit, lijkt natuurlijk eenvoudig. Maar zit zij er ook daadwerkelijk achter?

Hiermee is het eerste daderprofiel een feit. In totaal zullen er nog vijf andere daderprofielen gemaakt gaan worden. Wie heeft Ardil vermoord én waarom? De spanning in GTST is helemaal terug met deze moord. Ardil is uit de serie gestapt, maar zijn naam zal nog lang te horen zijn in Meerdijk.

Morgenavond zal er een tweede daderprofiel online gezet worden. Wie is de volgende ”verdachte” en vooral waarom? Dat wordt morgen duidelijk.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik. 

3 comments on “GTST-blog: Wie vermoordde Ardil?! #1

  1. emmatjuuh schreef:

    Anton heeft ardil geduwd!! gevonden op internet?? wist het!!?

Geef een reactie