GTST-blog: Wie vermoordde Ardil?! #5

juvat 5Langzaam maar zeker komt iedereen tot het besef dat Ardil (Juvat Westendorp) is overleden. Zelfs zijn zus Aysen (Dilan Yurdakul), komt langzaam tot het besef. Aan haar vriend Sjoerd (Guido Spek) heeft ze veel steun. In deze moeilijke tijd heeft ze zijn steun harder nodig dan ooit.

Ook Maxime (Marjolein Keuning) heeft het er zwaar mee. Ze trekt zich volledig terug en gaat flink aan de slag met een schilderij. Daar maakt ze een bijzondere tekening van Ardil. Ze besluit langs te gaan bij Aysen en aan haar de tekening te geven.

Ondertussen is Anna (Barbara Sloesen) volledig in paniek. Ze wil alsnog alles vertellen tegenover de politie. Hiervan weet Wiet (Pip Pellens) haar te van weerhouden. Dit moet en geheim blijven, dat ziet ook Anna in. Maar dan staan de twee vriendinnen oog in oog met de beruchte Rox…. 

Daderprofiel: Thijs

Door de ontmoeting tussen Rox en Anna en Wiet lijkt de dader ineens al gevonden te zijn. Rox maakt een opmerking naar Anna waarbij het bijna lijkt alsof ze bekend dat zij Ardil geduwd heeft. Maar toch is Thijs (Miro Kloosterman) ook een mogelijke dader.

Ardil en Thijs waren alles behalve vrienden. Het leek erop alsof Thijs doorhad wat voor type Ardil precies is. Als zijn zusje Sacha (Gaby Blaaser) korte tijd ontvoerd wordt, gaan er bij Thijs veel belletjes rinkelen. Hij heeft het vermoeden dat Ardil hier meer van weet.

Dit ontkent Ardil tegenover Thijs, hij weet er niets van. Toch weet Ardil hier wel degelijk meer van. Zijn kennis uit het verleden, Rox, dacht dat Sacha de vriendin van Ardil was en waarschuwde hem. Dit zorgde ervoor dat Thijs er alles aan zou willen doen om zijn zusje te beschermen.

Langzaam vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Thijs heeft sterke vermoedens dat Ardil met verkeerde zaken bezig is. Hij wil dan ook koste van kost zijn zusje beschermen tegenover Ardil. Deze ontmoeten tussen de beide heren kan wel eens gruwelijk uit de hand zijn gelopen.

Aan Thijs is zelf niets te merken, maar hij is een ster om mensen te beïnvloeden. Zijn komst naar Meerdijk zorgde er bij Lorena (Gigi Ravelli) voor dat ze compleet in paniek was. Hij wist waar zij toen mee bezig was en wist zich geen raad meer. De geschiedenis lijkt zich bijna te herhalen bij Ardil.

Zou Thijs echt zo ver gaan om zijn zusje te beschermen? Sacha zelf denkt van wel, maar is dit ook zo? Is Thijs echt te ver gegaan? Heeft hij Ardil geduwd waardoor hij door het raam gevallen is? De spanning is nu volop aanwezig, met alle mogelijke dader(s) en hun motieven. Wie heeft Ardil nu daadwerkelijk vermoord? Het antwoord hierop kan nog wel eens lang op zich laten wachten!

Morgenavond zal er een zesde (en laatste) daderprofiel online gezet worden. Wie is de volgende ”verdachte” en vooral waarom? Dat wordt morgen duidelijk.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik. 

Geef een reactie