GTST-blog: Wie vermoordde Ardil?! #6

juvat 4Heel Meerdijk weet het nu. De dood van Ardil (Juvat Westendorp) heeft er flink ingehakt. Er is zelfs een bijeenkomst georganiseerd voor Ardil. Hierbij zijn veel inwoners aanwezig om hem te herdenken. Toch zijn er ook opvallende afwezigen.

Wiet (Pip Pellens) weet Anna (Barbara Sloesen) ervan te overtuigen om niets tegen de politie te vertellen. Ze moeten simpelweg verder gaan met hun leven. Maar dan staan ze oog in oog met Rox. Die is niet zo enthousiast, ze wil maar één ding: de drugskoffer terug.

Deze bewuste drugskoffer is inmiddels verbrand door Anton (Joep Sertons). Ook de drugs heeft Anton op geheel eigen wijze laten verdwijnen. Hij weet niet wat hij hiermee heeft aangericht. De kennis van Ardil, Rox, zint op wraak, als ze haar koffer niet krijgt. 

Daderprofiel: Sjoerd

Dankzij de hulp van Sjoerd (Guido Spek) vertelt Aysen (Dilan Yurdakul) over haar verleden. Ze is gepest door haar broer Ardil en kon hier niet mee omgaan. Nu is ze zelf zo ver om met haar broer te praten hierover. Wekenlang komt het gesprek maar niet op gang.

Tijdens een bruiloft van Sjors (Inge Schrama) en Tim (Beau Schneider) wil Aysen dan eindelijk het gesprek aangaan met haar broer. Ardil heeft geen tijd voor zijn zusje, hij zit diep in de problemen. Dit merkt Aysen ook en ze wil hem dan ook met rust laten.

Dit vertelt ze tegen haar vriend Sjoerd. Hij is woedend op Ardil en gaat verhaal halen. In dat gesprek heeft Ardil toe dat hij diep in de problemen zit. In volledige paniek vraagt hij zelfs aan Sjoerd hulp. Kan Sjoerd hem drugs geven waar Rox genoegen meeneemt? Sjoerd laat Ardil zitten met zijn probleem en gaat woedend terug naar Aysen.

Maar Sjoerd kan zijn teruggekomen om nogmaals met Ardil te praten. Hij wilde het voor zijn vriendin opnemen. Is het gesprek tussen Sjoerd en Ardil zo uit de hand gelopen dat Ardil een duw kreeg van Sjoerd? Nu steunt Sjoerd zijn vriendin in alles. Hij gaat zelfs mee naar de uitvaart in Turkije. Kan Sjoerd er iets mee te maken hebben?

Morgenavond zal er een samenvatting van alle zes daderprofielen online gezet worden. Wie zijn de ”verdachten” en waarom wilden zij Ardil dood hebben? Was het echt een ongeluk? Is Ardil per ongeluk geduwd met de dood als gevolg? De antwoorden op deze vragen zullen nog even op zich laten wachten. 

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik. 

Geef een reactie