Deze week in GTST: Saskia krijgt te maken met de duistere kant van Roman
Bron: RTL

Deze week in GTST: Saskia krijgt te maken met de duistere kant van Roman

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Het weekend Texel heeft de familie Verduyn veel goeds gedaan. Nadat alles uitgepraat was kon Saskia haar spullen pakken en naar huis keren. Voor het zover was, stond Roman op de stoep. Hij wilde nog één keer met Saskia praten. Hier leek Saskia in eerste instantie geen interesse in te hebben. Toch liet ze hem binnen om naar hem te luisteren.

Na een ‘goed’ gesprek nam Saskia afscheid van Roman. Maar hij dacht niet aan afscheid nemen. Hij maakt misbruik van Saskia op een zeer heftige en gruwelijke manier. Saskia weet niet wat haar overkomt en is compleet overdonderd. Na het misbruik is Saskia in shock en weet niet meer goed hoe ze moet reageren.

Wel keert ze terug naar haar gezin. Daar is overigens grote paniek om hondje Dolly. Laura is hem vergeten mee te nemen. Nu blijkt dat iemand Dolly heeft meegenomen. Krijgen ze Dolly nog wel weer terug? Niemand heeft in de gaten hoe Saskia zich voelt. Durft ze er wel over te praten? Krijgt Roman nu eindelijk zijn verdiende loon? Hij heeft ernstig misbruik gemaakt van Saskia, dat kan niet ongestraft blijven.

Janine en Billy

Ondertussen is Janine nog altijd bezig om Richard vrij te krijgen. Haar samenwerking met Billy zet zich maar voort. Haar relatie met Ludo komt onder grote spanning te staan. Ludo merkt dat er iets niet helemaal in de haak is. Hij kan zijn vinger er niet op leggen, maar hij merkt dat er iets aan de hand is. Komt hij op tijd achter het plan van Janine?

Het is vragen om problemen. Ludo zal allesbehalve blij zijn als hij de plannen van Janine hoort. Werken met de vijand is nooit een goed plan. Alleen is er nu geen weg meer terug. Het is wachten tot de bijzondere samenwerking uitkomt.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.