Deze week in GTST: Saskia krijgt vragen over Roman
Bron: RTL

Deze week in GTST: Saskia krijgt vragen over Roman

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Na het misbruik leeft Saskia in een soort waas. Alles en iedereen gaat volledig langs haar heen. Ze leeft op de automatische piloot. Toch is ze ook erg angstig. Wanneer de politie ineens voor de deur staat, slaat de schrik pas echt goed toe. De politie heeft vragen over een vermissing. Want Roman is al twee dagen spoorloos.

Allerlei verhalen over het verleden van Roman komen naar boven. Zo krijgt Julian te horen over een oude mishandelingszaak. Bij Julian gaan ook alle alarmbellen af. Hij is bang dat Saskia gevaar loopt. Alex, de politieman, denkt niet dat Saskia gevaar loopt. Hij is alleen op zoek naar de vermiste Roman. Waar kan hij toch uithangen?

Na het misbruik ging hij er vandoor. Nu hij ook niet meer in de praktijk verschijnt, roept dat nog meer vragen op. Voor Saskia speelt de schaamte enorm mee. Ze kan en durft de waarheid niet te vertellen. Ondanks de vragen van Julian en Merel, houdt Saskia de boot af. Ze wil er niet over praten en kruipt terug in haar schulp.

Ludo & Janine

Na een gezellige avond met Nina en Bing is Ludo wantrouwig. Hij ontdekt een bloedvlek op de trui van Janine. Daar doet Janine heel geheimzinnig over. Ze heeft het leven van Billy gered, maar dat mag Ludo niet weten. In het diepste geheim werken Janine en Billy samen. Voor Janine is maar één ding belangrijk: Richard vrij krijgen. Daarom hebben ze een plan nodig om hem vrij te krijgen.

Nu zijn de rollen dus omgedraaid. Ludo weet niets van de dubbele agenda van Janine. Maar Ludo zou Ludo niet zijn als hij er niet achter zou komen. De puzzelstukjes vallen langzaam op zijn plek. Hij zal natuurlijk woedend worden wanneer hij achter de samenwerking komt. Als Richard vrij komt, hoe veilig is Ludo dan nog? De wraakgevoelens bij Richard zullen bijzonder hoog zijn.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!